Χάνει το Αμερικανικό Όπεν ο Κουέβας

15:54 2/8/2018 - Πηγή: Tennis24
Η εφιαλτική αγωνιστική περίοδος που διανύει ο Πάμπλο Κουέβας δεν έχει σταματημό. Ο Ουρουγουανός τους τελευταίους 14 μήνες είναι σε πολύ κακή κατάσταση, ενώ ένας τραυματισμός έρχεται σαν κερασάκι στην τούρτα, στην ήδη απογοητευτική σεζόν του…

Μετά τις άσχημες εμφανίσεις του στο Αμβούργο, όπου αποκλείστηκε στον 2ο γύρο της διοργάνωσης από τον μετέπειτα πρωταθλητή του τουρνουά Νικολόζ Μπασιλασβίλι, ο Κουέβας ανακοίνωσε πως δεν σκοπεύει να αγωνιστεί στα επικείμενα Masters των ΗΠΑ.

Ο Ουρουγουανός

αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι του από τον χωμάτινο θεσμό στην Γερμανία, πράγμα που τον αναγκάζει να απουσιάσει για ακόμη μια φορά από τα 1000αρια τουρνουά σε Σινσινάτι και Τορόντο.

Σαν να μην έφτανε αυτό όμως, ο 32χρονος, ο οποίος έχει κατρακυλήσει στο Νο70 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, είναι κάτι περισσότερο από αμφίβολος για το US Open που είναι προ των πυλών, με τους ανθρώπους της ομάδας του να τον συμβουλεύουν να μην αγωνιστεί, ώστε να μην ρισκάρει την παρουσία του στα τελευταία τουρνουά της χρονιάς.

“Θέλω να σας ενημερώσω πως αποκόμισα ένα πρόβλημα τραυματισμού στο δεξί μου πόδι την περασμένη Παρασκευή όταν αγωνιζόμουν στο Αμβούργο. Δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρός τραυματισμός όμως θα με αναγκάσει να απουσιάσω από τα courts για περίπου έναν μήνα. Θα χάσω δυο ή τρία τουρνουά, αλλά είμαι σίγουρος πως θα επανέλθω δυνατότερος. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας”, τόνισε ο Ουρουγουανός με επίσημη ανακοίνωσή του.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Χάνει το Αμερικανικό Όπεν ο Κουέβας appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα