Δυνατός Βερντάσκο στη Βαρκελώνη! – VIDEO

Ο Φερνάντο Βερντάσκο κέρδισε το ντέρμπι κόντρα στον συμπατριώτη, Φελισιάνο Λόπεζ, για τον πρώτο γύρο του Sabadel Open της Βαρκελώνης ενώ το ραντεβού στον δεύτερο γύρο με τον Ραφαέλ Ναδάλ “έκλεισε” ο Λέο Μάγιερ!

Η χωμάτινη δράση συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον σε ισπανικό πλέον έδαφος όπου έχουμε back to back clay-court τουρνουά σε Βαρκελώνη και Μαδρίτη τις επόμενες εβδομάδες.

Το Sabadel Open της Βαρκελώνης ξεκίνησε με πολλά ενδιαφέροντα ματς πρώτου γύρου σε ένα πολύ δυνατό ταμπλό όπου ξεχωρίζει φυσικά η

παρουσία του 11 φορές κατόχου του τίτλου, Ραφαέλ Ναδάλ αλλά και των Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Ντομινίκ Τιμ όπως και του πρόσφατου θριαμβευτή του Μόντε Κάρλο, Φάμπιο Φονίνι!

Ο ισπανικός “εμφύλιος” ανάμεσα στους βετεράνους Φερνάντο Βερντάσκο και Φελισιάνο Λόπεζ, ξεχώριζε, το δίχως άλλο, στους αγώνες του πρώτου γύρου με τον Νάντο να επικρατεί ελεγχόμενα με 6-4, 6-3 του καινούριου tournament director του Masters της Μαδρίτης!

Αυτή ήταν η πρώτη φετινή νίκη του Βερντάσκο στο χώμα μετά από αποκλεισμούς στον πρώτο γύρο τόσο στο Μαρακές όσο και στο Μόντε Κάρλο.

Ο Μάριους Κοπίλ έβαλε πολύ δύσκολα στον Λεονάρντο Μάγιερ, ωστόσο, ο έμπειρος Αργεντινός κέρδισε τον αγώνα του κόντρα στον Ρουμάνο με 6-3, 6-7(3), 7-5 και θα είναι ο αντίπαλος του Ραφαέλ Ναδάλ στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης την Τετάρτη!

Αντίπαλο έμαθε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς και αυτός θα είναι ο επικίνδυνος big hitter Μάρτον Φούτσοβιτς σε μια διοργάνωση στην οποία ο Έλληνας πρωταθλητής έχει να υπερασπιστεί πολλούς βαθμούς από την περσινή του παρουσία στον τελικό.

Το νικηφόρο σερί που ξεκίνησε στο Μαρακές (δεν αγωνίστηκε στο Μόντε Κάρλο) συνέχισε ο Μπενουά Περ!

Ο 30χρονος Γάλλος κέρδισε τον Αργεντινό Χουάν Λοντέρο με 7-5, 6-2 και θα αγωνιστεί με τον “ξεχασμένο” το τελευταίο διάστημα Πάμπλο Καρένιο Μπούστα ενώ ο Ντιέγο Σβάρτζμαν κέρδισε πολύ δύσκολα τον Γιοσιχίτο Νισιόκα μετά από τρίσετη μάχη.

Δευτέρα, 22/4: 1ος γύρος Sabadel Open

Mayer (Argentina) beat Copil (Romania) 6-3 6-7(3) 7-5
Verdasco (Spain) beat Lopez (Spain) 6-4 6-3
Fritz (USA) beat Opelka (USA) 6-3 6-4
McDonald (USA) beat Daniel (Japan) 6-2 6-2
Fucsovics (Hungary) beat Kudla (USA) 6-4 6-1
Jarry (Chile) beat Granollers (Spain) 7-5 4-6 6-4
Struff (Germany) beat Delien (Bolivia) 6-3 6-1
Munar (Spain) beat P. Sousa (Portugal) 2-6 6-4 6-0
Paire (France) beat Lontero (Argentina) 7-5 6-2
Schwartzman (Argentina) beat Nishioka (Japan) 4-6 6-4 6-2

BARCELONA OPEN SINGLES DRAW | OOP | TV

Κώστας Αϊτάκης

The post Δυνατός Βερντάσκο στη Βαρκελώνη! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα