Δύσβατο μονοπάτι για Σάκκαρη στην Πόλη – DRAW

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε η κλήρωση στο ταμπλό του Istanbul Cup, στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα αγωνιστεί αυτή την εβδομάδα και η Μαρία Σάκκαρη. Διαβάστε αναλυτικά τις διασταυρώσεις της…

Έχοντας δύσκολο έργο, μιας και έχει να υπερασπιστεί 110 βαθμούς μετά την περυσινή της πορεία μέχρι τα ημιτελικά του θεσμού, η Μαρία Σάκκαρη θα ριχτεί στη μάχη την Τρίτη, στο δυνατό ταμπλό του Istanbul

Cup.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, είδε την κληρωτίδα να μην της χαμογελάει το μάτι και από νωρίς θα χρειαστεί να κερδίσει αθλήτριες που βρίσκονται σε καλύτερη θέση από αυτήν στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, αν θέλει να έχει υψηλές βλέψεις.

Στο ντεμπούτο της, θα παίξει κόντρα σε τενίστρια προερχόμενη από τα προκριματικά και θα είναι το φαβορί για την πρόκριση στον 2ο γύρο του θεσμού.

Από εκεί και έπειτα όμως, αρχίζουν τα δύσκολα. Στην φάση των “16” η Ελληνίδα θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ιρίνα Καμέλια Μπέγκου, Νο5 του ταμπλό από τη Ρουμανία, που φημίζεται για τις ικανότητές της στο χώμα.

Αντίπαλος στα μέτρα της Μαρίας, αλλά σίγουρα χρειάζεται προσοχή. Αν καταφέρει και προκριθεί, τότε στα προημιτελικά θα δει το Νο2 του ταμπλό, την επίσης Ρουμάνα Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου, να την περιμένει.

Θυμίζω, ότι πέρυσι στο Σαν Χοσέ, στον παρθενικό της τελικό σε WTA θεσμό, η Μαρία αγωνίστηκε απέναντι στην Μπουζαρνέσκου, με το αποτέλεσμα να είναι άκρως απογοητευτικό.

Αν περάσει στα ημιτελικά και ισοφαρίσει την περυσινή της επίδοση, τότε θα αγωνιστεί κατά πάσα πιθανότητα κόντρα σε μια εκ των Νταγιάνα Γιαστρέμσκα και Πέτρα Μάρτιτς, Νο4 και Νο6 του ταμπλό αντίστοιχα.

Από το πάνω μέρος του ταμπλό, ξεχωρίζουν τα ονόματα των Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο, Σβετλάνα Κουζνέτσοβα, Καμίλα Τζιόρτζι, Άιλα Τομλιάνοβιτς και Κατερίνα Σινιάκοβα, καθώς και της υπερασπίστριας του τίτλου, Πολίν Παρμεντιέρ.

Πιθανοί προημιτελικοί βάσει seed

Σουάρεζ Ναβάρο-Τομλιάνοβιτς

Τζιόρτζι-Σινιάκοβα

Γιαστρέμσκα-Μάρτιτς

Μπουζαρνέσκου-Μπέγκου (Σάκκαρη)

ISTANBUL CUP SINGLES DRAW l OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Δύσβατο μονοπάτι για Σάκκαρη στην Πόλη – DRAW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα