Nαδάλ: Η ευκαιρία του να δώσει απαντήσεις!

Δεν υπάρχει κανένας απολύτως χρόνος ξεκούρασης και περισυλλογής για τον Ραφαέλ Ναδάλ μετά τον αποκλεισμό του στα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο καθώς αγωνίζεται αυτήν την εβδομάδα στο Sabadel Open της Βαρκελώνης!

Μερικές φορές, η μεγαλύτερη “γιατρειά” στο τένις είναι…η επόμενη εβδομάδα!

Σε αυτό ακριβώς ευελπιστεί ο Ραφαέλ Ναδάλ του οποίου όχι τόσο η ήττα στα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο αλλά και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, του έχουν αφήσει “σημάδια” τα οποία θα επιδιώξει να “σβήσει” άμεσα!

Ο 32χρονος Ισπανός έχει ήδη “πατήσει” στην ισπανική πόλη αλλά και κάνει την πρώτη του προπόνηση εκεί

αναφέροντας πως η ήττα στο Μόντε Κάρλο δεν έχει αλλάξει στο ελάχιστο τον τρόπο προετοιμασίας του και τις επιδιώξεις του!

“Ό,τι έγινε, έγινε όποιοι και αν ήταν οι λόγοι. Δεν ξέρω ποιο θα είναι το μέλλον, ξέρω όμως ότι πρέπει να επιστρέψω στη δουλειά. Το Μόντε Κάρλο ήταν ένα βήμα μπροστά για μένα σε σχέση με το πώς ήμουν δέκα μέρες πριν” ανέφερε ο matador.

“Έχασα μια ευκαιρία να ξεκινήσω τέλεια τη χωμάτινη σεζόν στο Μόντε Κάρλο, έχω όμως μια καινούρια στη Βαρκελώνη. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είμαι την Τετάρτη, έχω ξεκινήσει τις προπονήσεις μου κανονικά. Δεν έχω κάνει κακή χρονιά. Τελικός στην Αυστραλία, ημιτελικά σε Indian Wells και Μόντε Κάρλο είναι καλά αποτελέσματα” πρόσθεσε.

Ο Ναδάλ κυνηγά και στη Βαρκελώνη τον τίτλο υπ’αριθμόν 12, έχει έναν ενδεχόμενο προημιτελικό κόντρα στον περσινό φιναλίστ Στέφανο Τσιτσιπά ενώ ξεκινά με tricky αντίπαλο στον δεύτερο γύρο, τον Αργεντινό Λέο Μάγιερ.

BARCELONA OPEN SINGLES DRAW | OOP | TV

Κώστας Αϊτάκης

The post Nαδάλ: Η ευκαιρία του να δώσει απαντήσεις! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα