Δυνατό ξεκίνημα στο Αμβούργο για Ρούμπλεφ!

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ ξεκίνησε θετικά τις υποχρεώσεις του στο 500ρι τουρνουά του Αμβούργου κερδίζοντας τον Τένις Σάντγκρεν με 6-3, 6-3.

Ο νεαρός Ρώσος έκανε κακό ξεκίνημα στη φετινή χωμάτινη σεζόν, μετά την εξαιρετική του πορεία στο Αμερικανικό Όπεν (προημιτελικά), χάνοντας στη Ρώμη από τον Χούμπερτ Χούρκατζ, αλλά ελπίζει να πάρει ματς στα πόδια του και, γιατί όχι, τον τίτλο στο 500ρι του Αμβούργου που είναι και το τελευταίο τουρνουά προετοιμασίας πριν το Ρολάν Γκαρός.

Ο Ρώσος, που βρίσκεται στο ταμπλό του Ντανίλ Μεντβέντεφ και τον αντιμετωπίζει ενδεχομένως στα ημιτελικά,

θα παίξει στον 2ο γύρο με τον Τόμι Πολ που, προερχόμενος από τα προκριματικά, απέκλεισε τον Κέβιν Άντερσον με 2-1, 6-4, 0-6, 6-4.

Ένας ακόμα τενίστας προερχόμενος από τα προκριματικά έχει θυμηθεί τα παλιά καλά του χρόνια και θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον 2ο γύρο αν ο Έλληνας πρωταθλητής κερδίσει τον Νταν Έβανς.

Ο λόγος για τον Πάμπλο Κουέβας που υπέταξε εύκολα τον Τέιλορ Φριτζ με 6-4, 6-2 δείχνοντας να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο Τσιτσιπάς θα μπει στη μάχη του Αμβούργου την Τετάρτη (δεν είναι στο πρόγραμμα της Τρίτης) ενώ το δικό του μέρος του ταμπλό έχει γίνει σαφώς πιο αποδυναμωμένο με την αναμενόμενη απόσυρση του φιναλίστ της Ρώμης, Ντιέγο Σβάρτζμαν, που δεν θα παίξει στο 500ρι (πήρε τη θέση του ο lucky loser Αλεξάντερ Μπούμπλικ).

HAMBURG OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Δυνατό ξεκίνημα στο Αμβούργο για Ρούμπλεφ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα