Προνομιακή μεταχείριση τενιστών στο θέμα Covid-19;

Άστραψε και βρόντηξε ο προπονητής του Νταμίρ Τζουμχούρ, Πέταρ Πόποβιτς μετά τον αποκλεισμό του παίκτη του από τα προκριματικά του Ρολάν Γκαρός λόγω Covid-19.

Δριμύ “κατηγορώ” εναντίον των υπεύθυνων του Ρολάν Γκαρός και γενικά των μεγάλων τουρνουά τένις εξαπέλυσε ο προπονητής του Νταμίρ Τζουμχούρ, ενός εκ των πέντε τενιστών που αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από το προκριματικό ταμπλό ελέω Covid-19.

Ενώ οι υπόλοιποι τενίστες βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, ο Τζουμχούρ απομακρύνθηκε ενώ δεν ήταν ο ίδιος θετικός, ήταν όμως ο προπονητής του.

Ο Πόποβιτς

ξέσπασε σε δήλωση που έκανε κατηγορώντας το Ρολάν Γκαρός για προνομιακή μεταχείριση των μεγάλων ονομάτων στο θέμα αυτό.

“Είμαι σίγουρος ότι αν είχε συμβεί αυτό σε ένα μεγαλύτερο όνομα θα του δινόταν η ευκαιρία να αποδείξει ότι το δείγμα δεν ήταν εσφαλμένο. Νομίζω ότι αν ήταν ο Ραφαέλ Ναδάλ στη θέση μας, θα του δινόταν η ευκαιρία να κάνει και δεύτερο και τρίτο τεστ μέχρι να τον απομακρύνουν. Είμαστε αηδιασμένοι με αυτό που μας συνέβη. Φεύγουμε πολύ πικραμένοι. Ο Νταβίντ ήταν μόνο τρεις θέσεις μακριά από το βασικό ταμπλό και θα μπορούσε να είχε προκριθεί με τα προκριματικά” ανέφερε.

Κώστας Αϊτάκης

The post Προνομιακή μεταχείριση τενιστών στο θέμα Covid-19; appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα