Δυνατό τεστ ετοιμότητας για τον ανεβασμένο Ναδάλ (vids)

Την ευκαιρία να τεστάρει το που βρίσκεται τη δεδομένη στιγμή, θα έχει ο Ράφαελ Ναδάλ στη σπουδαία αναμέτρηση του Σαββάτου για το 2ο γύρο του Madrid Open, κόντρα στον Άλεξ ντε Μινόρ.

Ο 37χρονος Ισπανός που προσπαθεί να επιστρέψει στο tour μετά από έναν ακόμη σοβαρό τραυματισμό στην καριέρα του, θα αντιμετωπίσει στο Manolo Santana (17:00GR) τον Αυστραλό ο οποίος τον είχε κερδίσει 7-5, 6-1 στη Βαρκελώνη, την προηγούμενη εβδομάδα, μόλις στο δεύτερο τουρνουά του Ράφα για το 2024.

Πλέον, ο Ναδάλ είναι λίγο πιο έτοιμος σε σχέση με τη Βαρκελώνη, έχοντας

προπονηθεί έντονα την τελευταία εβδομάδα στη Μαδρίτη.

Ο σπουδαίος Ισπανός τενίστας, κάθε μέρα δείχνει ολοένα και καλύτερα, ανεβάζοντας την ένταση στις προπονήσεις του όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο από την προπόνησή του την Παρασκευή (26/04), μια μέρα μετά την εύκολη νίκη επί του Ντάργουν Μπλαντς και λίγες ώρες πριν τη μεγάλη μάχη με τον Ντε Μινόρ.

Ναδάλ και Ντε Μινόρ θα αναμετρηθούν για 6η φορά στην καριέρα τους, με τον Ισπανό να προηγείται 3-2 στις νίκες ενώ θα γνωρίζουν ήδη τον αντίπαλό τους στον 3ο γύρο της Μαδρίτης που θα προκύψει από την αναμέτρηση Τιαφό-Καχίν, νωρίτερα το Σάββατο.

MADRID OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-1h)

The post Δυνατό τεστ ετοιμότητας για τον ανεβασμένο Ναδάλ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα