Δυσκολίες για Τερίμ και Λουτσέσκου – Τι γίνεται με Λιούμπισιτς;

Σάββατο σήμερα και τα Παρασκήνια του Sportime μπαίνουν ξανά δυναμικά και έχουν την τιμητική τους οι Φατίχ Τερίμ, Ραζβάν Λουτσέσκου και Ρόμπερτ Λιούμπισιτς.

Πάμε αρχικά στον Τούρκο προπονητή, τον οποίο ο Παναθηναϊκός τον πήρε για να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Super League 1, ωστόσο φαίνεται πλέον πάρα πολύ δύσκολο.

Το πρόβλημα είναι μεγάλο για τον πολύπειρο τεχνικό, αφού

οι επιλογές του δείχνουν να κοστίζουν στην ομάδα την πιο κρίσιμη στιγμή και άλλος ένας τίτλος πάει να φύγει από τα χέρια της.

Το θέμα όμως είναι ότι ο Φατίχ Τερίμ έχει και προβλήματα πλέον να λύσει που δεν έχουν σχέση με την ομάδα μέσα στο γήπεδο, αλλά εκτός αυτού. Τι έχει γίνει; Και τι θα αποφασίσει και ο Γιάννης Αλαφούζος αν δεν πάει καλά η χρονιά;

ΠΑΟΚ: Θέμα με Λουτσέσκου;

Σε μία πολύ περίεργη κατάσταση βρίσκονται και ο ΠΑΟΚ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που μετά τον σκληρό αποκλεισμό από το Conference League δεν έχει βρει τα πατήματα του.

Ήρθε η ήττα από τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια η ισοπαλία στο τέλος με τη Λαμία, κάτι που έφερε περισσότερη γκρίνια και απομάκρυνε τον «Δικέφαλο του Βορρά» ακόμα περισσότερο από την κορυφή.

Αν και κόντρα στην ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ παραταχθεί τόσο κακός και άδειος, η ήττα είναι σίγουρη και κανείς δεν ξέρει τι εξελίξεις μπορεί να φέρει αυτό.

ΑΕΚ: Τι γίνεται με Λιούμπισιτς;

Τέλος πάμε στο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, για τον οποία η ΑΕΚ τα… έσκασε τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για να τον φέρει από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο παίκτης είχε επαφές με τον Ματίας Αλμέιδα και φαίνεται ότι συμφώνησαν σε πολλά και σημαντικά για να τον πείσει να φορέσει τη φανέλα της πρωταθλήτριας Ελλάδας.

Ωστόσο μέχρι τώρα, δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα και οι ευκαιρίες που έχει πάρει, για τα λεφτά που δόθηκαν για χάρη του είναι πολύ λίγες.

Το πρόβλημα μπορεί να μεγαλώσει εκεί που κάποιος δεν το περιμένει, με κάθε παίκτη να θέλει να αγωνίζεται περισσότερο. Για όλες τις αποκαλύψεις, πρέπει να τσεκάρετε αναλυτικά τα Παρασκήνια του Sportime.

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 3 και 4 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα