Madrid Open: Σάββατο με Τσιτσιπά και Σάκκαρη back to back

Γεμάτο…Ελλάδα το πρόγραμμα του Σαββάτου στη Μαδρίτη, το οποίο περιλαμβάνει την πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, αλλά και την δεύτερη αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη, η οποία θα ακολουθήσει αυτή του Έλληνα τενίστα στο Arantxa Sanchez Stadium. 

Την αρχή θα κάνει ο Τσιτσιπάς στις 12:00 GR, ο οποίος θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τον Βραζιλιάνο Τιάγκο Μοντέιρο με στόχο την πρόκριση στους “16” του τουρνουά. Στη συνέχεια, περίπου στις 14:00 GR θα αγωνιστεί η Σάκκαρη κόντρα στη Αμερικανίδα Σλόουν Στίβενς, στη μόλις δεύτερη μεταξύ

τους συνάντηση, μετά το Τορόντο του 2022 όπου βρήκε νικήτρια την Ελληνίδα τενίστρια στα 3 sets. 

Αμέσως μετά η Λέιλα Φερνάντεζ θα κοντραριστεί με την πρωταθλήτρια του 2022, Ονς Ζαμπέρ, ενώ το πρόγραμμα στο δεύτερο μεγαλύτερο court θα κλείσει με τους αγώνες Μάντισον Κις – Λιουμντίλα Σαμσόνοβα και Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ – Κάρεν Χατσάνοφ. 

Μεγάλες αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν όμως και στο κεντρικό court Manolo Santana, εκεί όπου στο πρώτο ματς της ημέρας η Ίγκα Σφιόντεκ θα παίξει με την Σοράνα Κιρστέα, ενώ αμέσως μετά (όχι πριν τις 13:30 GR) ο Γιάνικ Σίνερ θα κάνει πρεμιέρα απέναντι στον συμπατριώτη του, Λορέντσο Σονέγκο. 

Στις 17:00 GR θα γίνει η μεγάλη αναμέτρηση του Ράφα Ναδάλ κόντρα στον Άλεξ ντε Μινόρ, στην επανάληψη του αγώνα του 2ου γύρου στη Βαρκελώνη πριν από περίπου μια εβδομάδα, ενώ στις 21:00 GR για αγωνιστεί η Κόρι Γκοφ απέναντι στην Νταγιάνα Γιαστρέμσκα. 

Το πρόγραμμα του Σαββάτου στο κεντρικό court θα κλείσει ο Κάσπερ Ρουντ που θα κάνει τη δική του πρεμιέρα κόντρα στον Σέρβο Μιομίρ Κετσμάνοβιτς στην επανάληψη του τελικού του Εστορίλ του 2023 που είχε βρει νικητή τον Νορβηγό.

Πρεμιέρα θα κάνει και ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ που θα παίξει απέναντι στον Ματέο Αρνάλντι, σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο Stadium 3, ενώ αμέσως μετά θα μπει στο court ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ που θα αντιμετωπίσει τον επικκίνδυνο Τσέχο Γιακούμπ Μένσικ.

Αγώνα με ελληνικό ενδιαφέρον στο Court 5 εκεί όπου ο Γίρι Λεχέτσκα θα αντιμετωπίσει στις 12:00 GR τον νικητή των NextGen Finals, Χαμάντ Μετζέντοβιτς με τον νικητή να αντιμετωπίζει στον 3ο  γύρο έναν εκ των Τσιτσιπά και Μοντέιρο. 

Στο ίδιο court θα παίξει και η Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια με την Έμα Ναβάρο με τη νίκητρια να παίζει στις “16” είτε με τη Μαρία Σάκκαρη, είτε με τη Σλόουν Στίβενς. 

MADRID OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-1h)

The post Madrid Open: Σάββατο με Τσιτσιπά και Σάκκαρη back to back appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα