Δράση και στο Πούνε της Ινδίας – DRAW

Πέραν των δυο σημαντικών τουρνουά σε Μπρισμπέιν και Ντόχα, την ερχόμενη εβδομάδα θα διεξαχθεί και η διοργάνωση της σειράς ΑΤΡ 250, στο Πούνε της Ινδίας. Αναλυτικά παρακάτω, η κλήρωση του θεσμού…

Με τον εξαιρετικό τους τελευταίους μήνες Κέβιν Άντερσον στη Νο1 θέση του ταμπλό και τον υπερασπιστή του τίτλου, Ζιλ Σιμόν στο Νο3, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Tata Open Maharashtra στο Πούνε της Ινδίας.

Η διοργάνωση θα ξεκινήσει αύριο, Δευτέρα, και φιλοξενεί μερικά πολύ ενδιαφέροντα matchups στους πρώτους γύρους.

Φαβορί για τον τίτλο φυσικά είναι

ο Νοτιοαφρικανός Κέβιν Άντερσον, όμως ο Χιόν Τσουνγκ στο Νο2 του ταμπλό και οι Σιμόν και Γιαζίρι, μόνο υπολογίσιμες δυνάμεις μπορούν να χαρακτηριστούν.

Bye περνάνε οι προαναφερθέντες τέσσερις τενίστες τον 1ο γύρο του Όπεν, με τον Άντερσον να περιμένει στον 2ο γύρο τον Λάσλο Ντζέρε και στα προημιτελικά, έναν εκ των Τζαούμε Μουνάρ, Ντένις Ιστόμιν και Ράντου Άλμποτ.

Το Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, διασταυρώνεται με τον υπερασπιστή του τροπαίου Ζιλ Σιμόν στα ημιτελικά. Ο Γάλλος, θα πρέπει να υπερκεράσει πρώτα όμως, τα εμπόδια των Χιούμπερτ Χούρκατς και Μπενουά Περ.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό, ο Τσουνγκ θα παίξει με τον Έρνεστς Γκούλμπις στον 2ο γύρο, σε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς, ενώ στα προημιτελικά ο νικητής θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Πάμπλο Αντουχάρ, Ίβο Κάρλοβιτς και Εβγκένι Ντονσκόι.

Ο Μάλεκ Γιαζίρι, αν θέλει να βρεθεί στους “4” καλύτερους, θα πρέπει με τη σειρά του να αποκλείσει τους Μαρσέλ Γκρανογιέρς και Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένα.

Αξίζει να σημειωθεί πως επιστρέφει στην ενεργό δράση, αγωνιζόμενος με προστατευόμενη βαθμολογία, και ο Στιβ Νταρσίς, που πέρυσι έχασε τη σεζόν λόγω τραυματισμού.

Πιθανοί προημιτελικοί

Άντερσον-Μουνάρ
Σιμόν-Περ
Γιαζίρι-Καρμπάγιες Μπαένα
Τσουνγκ-Αντουχάρ

SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Δράση και στο Πούνε της Ινδίας – DRAW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα