Δίμηνο “γολγοθάς” για Τσιτσιπά

13:21 1/2/2019 - Πηγή: Tennis24
Ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά εφτά συνεχόμενες εβδομάδες στο “τρέξιμο” σκοπεύει να είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς το επόμενο δίμηνο

Σε πραγματική τρέλα, παραπέμπει ο προγραμματισμός των τουρνουά που θα συμμετάσχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς το επόμενο διάστημα.

Ο 20χρονος Έλληνας πρωταθλητής που αγωνίστηκε για τέσσερις σερί εβδομάδες στο ξεκίνημα της νέας σεζόν (Περθ, Σίδνεϊ, Australian Open), δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει το πόδι από το γκάζι και ετοιμάζεται για ένα δίμηνο… “γολγοθάς”!

Αυτή τη στιγμή ο Στέφανος βρίσκεται στο Μονακό όπου μετακόμισε στο νέο του διαμέρισμα (ώστε να βρίσκεται

κοντά στην ακαδημία του Πάτρικ Μουράτογλου στη Νίκαια) και προετοιμάζεται για το Sofia Open που ξεκινάει στις 04 Φεβρουαρίου. Ο Τσιτσιπάς θα παίξει τον πρώτο του αγώνα την Πέμπτη (07/02), για το 2ο γύρο της ATP 250 διοργάνωσης.

Την αμέσως επόμενη εβδομάδα (11-17 Φεβρουαρίου) ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, έχει δηλώσει συμμετοχή στο πρώτο 500αρι της νέας χρονιάς μαζί με τους Ζβέρεφ, Τσίλιτς, Νισικόρι, Ντιμιτρόφ, Κύργιο και Βαβρίνκα.

Επόμενο τουρνουά “καπάκι” (18-24 Φεβρουαρίου) στο Open13 της Μασσαλίας μαζί με Κατσάνοφ, Έντμουντ, Τσόριτς, Γκοφάν, Σιμόν και Μονφίς.

Πρόσφατα ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στο Dubai Tennis Championships που ακολουθεί (25/02-03/03) ενώ θα ακολουθήσει ένα ολιγοήμερο διάλειμμα λόγω της μεταφοράς της δράσης στην άλλη άκρη του Ατλαντικού με τα δύο πρώτα Masters της χρονιάς.

Αρχικά (07-17 Μαρτίου στο Indian Wells Tennis Garden και στη συνέχεια στο Miami Masters (20-31 Μαρτίου).

Πιθανότατα, το πρώτο του χωμάτινο τουρνουά για το 2019 θα είναι το Monte Carlo Masters (14 Απριλίου).

Το schedule του Top20 το επόμενο διάστημα

The post Δίμηνο “γολγοθάς” για Τσιτσιπά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα