Οσταπένκο σε βαθύτατη κρίση – VIDEO

Η Γελένα Οσταπένκο βρίσκεται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση και το επιβεβαιώνει σε κάθε της παιχνίδι στο γυναικείο Tour. Σήμερα, έμεινε εκτός και από το St. Petersburg Ladies Trophy με ήττα στα δυο σετ από την Αναστασία Παβλιουτσένκοβα…

Από το κακό στο χειρότερο οδεύει η Γελένα Οσταπένκο. Η νεαρή Λετονή μετράει μόλις δυο νίκες στις τελευταίες 11 αναμετρήσεις της, με την πιο πρόσφατη να έρχεται σήμερα στο δυνατό Premier τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης από την Αναστασία Παβλιουτσένκοβα.

Η Οσταπένκο

ηττήθηκε μετά από μιάμιση ώρα αγώνα με 6-4, 6-4 και θα δει τον εαυτό της να χάνει κι άλλες θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη της WTA τις επόμενες εβδομάδες, αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

Το πρώην Νο5 του κόσμου βρίσκεται στο Νο22 αυτή τη στιγμή αποκλείστηκε στην φάση των “16” του θεσμού, και αγνοεί πρόκριση για τα προημιτελικά ενός τουρνουά από τον Ιούλιο του 2018!

.@NastiaPav gets the win over Ostapenko!

Booking a place in the @Formula_TX quarterfinal 6-4, 6-4! pic.twitter.com/1PeAyVacWC

WTA (@WTA) 31 Ιανουαρίου 2019


Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας, η Αρίνα Σαμπαλένκα επικράτησε της Άλισον Βαν Ούιτβανκ με 6-1, 6-4 και πέρασε στα προημιτελικά, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ρωσίδα Εκατερίνα Αλεξάντροβα.

ST. PETERSBURG LADIES TROPHY SINGLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Οσταπένκο σε βαθύτατη κρίση – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα