“Ντέρμπι” για γερά νεύρα

Η δράση “ανάβει” στο πρώτο μεγάλο τουρνουά για την φετινή clay court season του γυναικείου Tour. Στην Στουτγκάρδη θα δώσει τον πρώτο αγώνα της η Μαρία Σαράποβα, ενώ αναμένεται να ντεμπουτάρει και η Καρολίνα Πλίσκοβα

Με ένα σπουδαίο ντέρμπι για κυρίως πιάτο, θα διεξαχθεί η 2η ημέρα αγώνων στο Porsche Tennis Grand Prix της Στουτγκάρδης στην Γερμανία. Στις χωμάτινες εγκαταστάσεις του θεσμού, θα κάνει την πρεμιέρα

της για φέτος στην κόκκινη επιφάνεια η Μαρία Σαράποβα.

Η Ρωσίδα θα τεθεί αντιμέτωπη την Τρίτη περίπου στις 15:30GR, με την πολύ επικίνδυνη και διαρκώς ανερχόμενη Καρολίν Γκαρσία, η οποία διανύει εξαιρετικό φεγγάρι στην καριέρα της και πρόκειται να αποδεχθεί πολύ σκληρό καρύδι για την “Μάσα”.

Η Γαλλίδα, νυν Νο7 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, είχε την χειρότερη δυνατή κλήρωση, καθώς κλήθηκε να αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο την πρώην Νο1 στον κόσμο Μαρία Σαράποβα, σε ένα ζευγάρι, στο οποίο όλα είναι ανοιχτά όσον αφορά την νίκη-πρόκριση.

Εκτός από το συγκεκριμένο ντέρμπι, την πρεμιέρα της στο χώμα για φέτος σε WTA θεσμό θα κάνει και η Τσέχα Καρολίνα Πλίσκοβα όπου θα αντιμετωπίσει περίπου στις 14:00GR την Ολλανδή Νο21 στην παγκόσμια κατάταξη, Κίκι Μπέρτενς.

Στις 19:30GR θα αγωνιστεί και η μεγάλη ελπίδα του Γερμανικού τένις για διάκριση στο τουρνουά, μαζί με την Αντζέλικα Κέρμπερ, η Γιούλια Γκέργκες.

Το Νο11 στον κόσμο θα αγωνιστεί κόντρα στην Lucky Loser Μαρκέτα Βοντρούσοβα, μετά και την απόσυρση της συμμετοχής της Λετονής Αναστασίας Σεβάστοβα, την οποία είχε κληρωθεί να έχει απέναντί της αρχικά η Γκέργκες.

Στις 21:00GR θα αγωνιστεί η υπερασπίστρια του τίτλου στην Στουτγκάρδη, η οποία παίζει φέτος στο κυρίως ταμπλό του θεσμού με Wild Card, η Λάουρα Σίγκεμουντ. Η Γερμανίδα θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την έμπειρη Τσέχα Μπάρμπορα Στρίτσοβα.

Τέλος, το παιδί-θαύμα του Ουκρανικού τένις, Μάρτα Κόστιουκ, αφού προκρίθηκε στο main draw του τουρνουά, θα αγωνιστεί στον 1ο γύρο κόντρα στην 21χρονη Γερμανίδα Αντωνία Λότνερ στις 12:00GR.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η 15χρονη Κόστιουκ στον 3ο προκριματικό γύρο του Porsche Tennis Grand Prix απέκλεισε την Γαλλίδα Νο35 στον κόσμο Αλίζ Κορνέ, με ανατροπή!

PORSCHE TENNIS GRAND PRIX DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Ντέρμπι” για γερά νεύρα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα