Barcelona Open: Πράξη δεύτερη

Δεύτερη ημέρα αγώνων στο Barcelona Open, με τα πρώτα “βαριά” ονόματα να ρίχνονται στην μάχη του 500αριου τουρνουά της Ισπανίας

Μπορεί την Τρίτη να μην αγωνιστούν οι “μεγάλοι” της διοργάνωσης στο Barcelona Open, όμως σιγά-σιγά αρχίζουν να πέφτουν στην μάχη των αγώνων στον θεσμό τα πιο “βαριά” ονόματα της διοργάνωσης.

Στις 16:30GR ντεμπούτο θα κάνει ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Άγκουτ, ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος με τον αειθαλή Κροάτη Ίβο Κάρλοβιτς, ο οποίος μια ημέρα νωρίτερα επιβλήθηκε του Τόμι Ρομπρέδο σώζοντας και match point για να προκριθεί

στον 2ο γύρο.

Την ίδια ώρα θα γίνουν ακόμη δυο αμφίρροπες αναμετρήσεις για τον 2ο γύρο του τουρνουά. Ο Πάμπλο Κουέβας θα αγωνιστεί κόντρα στον Γάλλο Αντριάν Μαναρινό, σε ένα πραγματικά δύσκολο για προβλέψεις παιχνίδι, ενώ ο Αντρέι Ρούμπλεφ θα παίξει με τον Τυνήσιο Μάλεκ Τζαζίρι.

Στις 13:30GR ο Βέλγος Νταβίντ Γκοφάν θα αγωνιστεί με τον Ισπανό Μαρσέλ Γκρανογιέρς σε ένα επικίνδυνο τεστ για το Νο10 στον κόσμο. Την ίδια ώρα ο Ζιλ Σιμόν μετά την απόσυρση του Φιλίπ Κολσράιμπερ θα αγωνιστεί με τον Lucky Loser Ιλία Ιβάσκα, ενώ στις 13:30GR επίσης θα γίνει και ο αγώνας του Γκουίντο Πέγια με τον Πίτερ Γκόγιοβτζικ.

Στις 15:00GR ο Φελισιάνο Λόπεζ θα παίξει με τον Σέρβο Ντούσαν Λάγιοβιτς, με τον νικητή της αναμέτρησης να έχει πιθανό αντίπαλο στον 3ο γύρο τον Νο6 του ταμπλό Νόβακ Τζόκοβιτς.

Την ίδια ώρα ο Πορτογάλος Ζοάο Σόουζα θα παίξει με τον Τζαούμε Μουνάρ, ενώ ο Αλεξέι Βατούτιν θα κονταροχτυπηθεί με τον Μπιόρν Φρατάντζελο.

Νωρίτερα, στις 12:00GR συγκεκριμένα, ο Φεντερίκο Ντελμπόνις θα παίξει κόντρα στον Μαρτίν Κλιζάν, με τον νικητή του αγώνα να αγωνίζεται την Τετάρτη κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Τον αντίπαλό του στον 2ο γύρο του Barcelona Open θα μάθει την Τρίτη και ο Ράφα Ναδάλ, αφού οι Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένα και Αντρέας Χάιντερ Μάουρερ θα αναμετρηθούν στις 12:00GR με φόντο το παιχνίδι με τον Ισπανό, πολυνίκη του θεσμού στην Βαρκελώνη.

BARCELONA OPEN DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Barcelona Open: Πράξη δεύτερη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα