Δικαίωση των τεσσάρων αποκλεισμένων από τις εκλογές

Λίγες μόλις ώρες πριν την κρίσιμη εκλογική διαδικασία στην Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, το Πρωτοδικείο Αθηνών δικαίωσε τους τέσσερις υποψηφίους με τον συνδυασμό του Θοδωρή Γκλαβά και η ΕΦΟΑ καλείται να τους επαναφέρει στους καταλόγους υποψηφίων.

Ο λόγος για τους Νίκο Μουσά, Γρήγορη Δάσκο, Βλαδίτση Σταύρο και Ζώη-Παναγουλια Κωνσταντίνου οι οποίοι “αποκλείστηκαν” από τη διαδικασία, μετά από απόφαση της Ομοσπονδίας νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.

Τη

διαδικασία ανέλαβε προσωπικά ο Νίκος Μουσάς, γνωστός Αθηναίος δικηγόρος και υποψήφιος με τον συνδυασμό του υποψήφιου Πρόεδρου Θοδωρή Γκλαβά για το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και αναπληρωτής εκπρόσωπος στη Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Ο κ. Μουσάς εξέφρασε την ικανοποίηση του για την αποκατάσταση της νομιμότητας και επανέλαβε την άποψη ότι “οι διοικήσεις που την διαταράσσουν, όπως αποδείχθηκε, είναι ώρα να αποχωρούν. Ιδίως σε μια Ομοσπονδία που πρέπει να στέκεται στο ύψος που έχουν ανεβάσει το άθλημα που καλλιεργεί οι εξαιρετικοί μας πρωταθλητές Τσιτσιπας και Κανελοπούλου- Σάκκαρη με τις διεθνείς διακρίσεις τους“.

The post Δικαίωση των τεσσάρων αποκλεισμένων από τις εκλογές appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα