Σαμπαλένκα: “Είναι όλα στο μυαλό μου”

Η Αρίνα Σαμπαλένκα σε συνέντευξη που έδωσε, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι πολλές φορές και ενώ το παιχνίδι γέρνει προς το μέρος της, ξαφνικά όλα αλλάζουν, επισημαίνοντας πώς είναι θέμα της ψυχολογίας της.

Η Νο8 στον κόσμο τενίστρια, τόσο στο Australian Open, όσο και στο Όπεν του Κατάρ, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το υπέρ της προβάδισμα απέναντι σε Σερένα Γουίλιαμς και Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, χάνοντας και τα δύο παιχνίδια.

Η ίδια ξεκαθάρισε πώς ότι συνέβη σε αυτά τα κρίσιμα

σημεία, δεν ήταν μέρος του παιχνιδιού της, αλλά του μυαλού της κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων αυτών.

“Μίλησα με τον ψυχολόγο μου για την κατάσταση αυτή, γιατί απλά πιστεύω ότι δεν έχει να κάνει με το παιχνίδι μου, αλλά με το μυαλό μου,” τόνισε η Σαμπαλένκα.

“Ένιωθα, σαν να είχα καιρό να αγωνιστώ κόντρα σε δυνατές αντιπάλους και δεν έβρισκα τρόπο για να τελειώσω το παιχνίδι, όπως έπρεπε.”

Η 22χρονη Λευκορωσίδα τόνισε ακόμη, πώς οι δύο αυτές αναμετρήσεις αποτελούν σπουδαίο παράδειγμα για την ίδια ενόψει της συνέχειας.

“Ήταν σπουδαίες αυτές οι δύο εμπειρίες που είχα. Ελπίζω ότι αυτά τα δύο παιχνίδια θα μου υπενθυμίζουν στη συνέχεια πώς είναι να κερδίζεις κορυφαίες τενίστριες,” επισήμανε το Νο8 στον κόσμο.

Η Αρίνα Σαμπαλένκα να θυμίσουμε ότι στον 2ο γύρο του Miami Open, κέρδισε χθες(25/3), την Τσβετάνα Πιρόνκοβα σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, κάνοντας μια τρομερή ανατροπή, αφού έχασε το πρώτο σετ με 6-0. Με αυτόν τον τρόπο έδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε δύσκολες καταστάσεις και σίγουρα το πρώτο δείγμα ήταν αρκετά πειστικό.

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Σαμπαλένκα: “Είναι όλα στο μυαλό μου” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα