Δεν την “παλεύει” στην απομόνωση η Σερίνα…

Σε μια εκτενή εξομολόγηση του τι έχει αλλάξει στη ζωή της τις τελευταίες δύο εβδομάδες στις οποίες βρίσκεται σε “απομόνωση” από τον υπόλοιπο κόσμο, προέβη η Σερίνα Γουίλιαμς!

Και, απ’ότι φαίνεται, της είναι πάρα πολύ δύσκολο να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες εγκλεισμού στο σπίτι (ακόμα και αν είναι…έπαυλη όπως στην περίπτωση της Αμερικανίδας τενίστριας) και στην έλλειψη αγωνιστικής δράσης.

Πάμε να δούμε τι ανέφερε η 38χρονη πρωταθλήτρια: “Θέλω να σας μιλήσω για τη μέχρι στιγμής εμπειρία μου όσον αφορά στην κατάσταση με τον κορονοϊό. Στην αρχή έλεγα από μέσα μου: δεν θα σε επηρεάσει,

μετά ακυρώθηκε το Indian Wells και είπα, δεν πειράζει να η ευκαιρία να έχεις ελεύθερο χρόνο με την οικογένειά σου”.

“Μετά όμως η μία ακύρωση έφερε την άλλη και πλέον υπάρχει ένα τεράστιο άγχος μέσα μου. Δεν έχω συναναστραφεί με άνθρωπο από κοντά δύο εβδομάδες τώρα και κοντεύω να τρελαθώ! Όταν είπα άγχος, εννοώ ότι είμαι έτοιμη να εκραγώ! Τις προάλλες φτερνίστηκε η κόρη μου και της έριξα μια άγρια ματιά. Λυπήθηκα με την αντίδραση μου. Διαρκώς αναρωτιέμαι αν είναι καλά, υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω σε αυτήν την κατάσταση;”.

“Αντί να είμαι χαλαρή, είμαι μέσα στο άγχος και τα νεύρα. Ποτέ δεν περίμενα από τον εαυτό μου να είμαι απόλυτα χαλαρή αλλά τέλος πάντων. Σε κάθε περίπτωση, ελπίζω όλα να περάσουν, απλά ήθελα να σας ενημερώσω για το πώς είμαι” κατέληξε η Σερίνα που θα χρειαστεί να μείνει για αρκετές εβδομάδες ακόμα σπίτι της με άγνωστες συνέπειες στην ψυχολογία της…

Κώστας Αϊτάκης

The post Δεν την “παλεύει” στην απομόνωση η Σερίνα… appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα