Δεν παίζει Indian Wells και Μαϊάμι ο Νόλε

Τελικά, ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για τα δύο πρώτα Masters τουρνουά και το βράδυ της Τετάρτης ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το BNP Paribas Open και το Miami Open.

“Ενώ ήμουν αυτόματα στις λίστες του Indian Wells και του Miami Open, ήξερα ότι δεν θα μπορούσα να ταξιδέψω. Το Κέντρο Ελέγχου και

Πρόληψης Ασθενειών επιβεβαίωσε ότι οι περιορισμοί δεν θα αλλάξουν οπότε δεν μπορώ να παίξω στις ΗΠΑ. Καλή τύχη σε όσους παίξουν στα τουρνουά” έγραψε στο Twitter ο Τζόκοβιτς.

While I was automatically listed in the @BNPPARIBASOPEN and @MiamiOpen draw I knew it would be unlikely I’d be able to travel. The CDC has confirmed that regulations won’t be changing so I won't be able to play in the US. Good luck to those playing in these great tournaments

— Novak Djokovic (@DjokerNole) March 9, 2022

Από τη στιγμή που το Order of Play της Πέμπτης δεν είχε ανακοινωθεί ο Γκριγκόρ Ντιμιτροφ θα καταλάβει το Νο33 του ταμπλό και θα πάρει τη θέση του Νόβακ Τζόκοβιτς, στη τελευταία γραμμή του draw. Στο 2ο γύρο, ο Βούλγαρος θα περιμένει το νικητή του αγώνα Γκοφάν-Τόμπσον.

BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

The post Δεν παίζει Indian Wells και Μαϊάμι ο Νόλε appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα