Δεν “φρενάρει” ο “Βασιλιάς”! – VIDEO

21:35 6/7/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο Γιαν-Λέναρντ Στρουφ δυσκόλεψε σαφώς περισσότερο τον Ρότζερ Φέντερερ σε σχέση με τους δύο προηγούμενους αντίπαλούς του στο φετινό Wimbledon αλλά και πάλι δεν κατάφερε να πάρει κάτι από τον Μαέστρο που φθάνει στη δεύτερη εβδομάδα της διοργάνωσης με τρομερή άνεση!

Είναι γεγονός πλέον ότι ο 37χρονος σε λίγο τενίστας έχει σταματήσει τον χρόνο!

Ο Γιαν Λέναρντ Στρουφ, παρά τη δεδομένη μεγάλη κούραση από τα δύο σερί πεντάσετα που έπαιξε στη διοργάνωση, ανατρέποντας μάλιστα και τις δύο φορές την κατάσταση από 0-2, έπαιξε ό,τι

καλύτερο μπορούσε απέναντι στον Ρότζερ Φέντερερ αλλά και πάλι δεν ήταν αρκετό για να πάρει ούτε σετ από τον “Βασιλιά” του αθλήματος.

Δίχως να έχει χάσει σετ στο Wimbledon από την ήττα του στον ημιτελικό του 2016 από τον Μίλος Ράονιτς, ο καλύτερος τενίστας όλων των εποχών φθάνει στον τέταρτο γύρο, ξεκούραστος και φρέσκος με το 21ο πλέον Grand Slam της καριέρας του να είναι ακόμα μακριά αλλά στον…ορίζοντα!

Επόμενος αντίπαλός του θα είναι ο Αντριάν Μαναρινό που άντεξε τη μεγάλη πίεση που δέχθηκε από τον Ντάνιλ Μεντβέντεφ που ισοφάρισε το σκορ από 0-2 σε 2-2 πριν τελικά ο Γάλλος πάρει αυτό το εξαντλητικό ματς στο πέμπτο σετ!

Ο Στρουφ το πάλεψε, έσωζε συνέχεια break point του “Βασιλιά” σερβίροντας απίστευτα (4/14 break point είχε ο Ελβετός) αλλά από την άλλη, το σερβίς του Φέντερερ και στο φετινό Wimbledon είναι απλά απροσπέλαστο και σε ακόμα ένα ματς δεν παραχώρησε ούτε ένα break point για την τελική νίκη με 6-3, 7-5, 6-2.

Το δεύτερο σετ ήταν το πρώτο πραγματικά δυνατό τεστ του “Βασιλιά” στη διοργάνωση με τον Γερμανό να παίζει εξαιρετικά και με επιθετικό προσανατολισμό να δυσκολεύει πολύ τον Φέντερερ που και πάλι όμως κράταγε τα “καλούδια” για το τέλος και δεν “πληγώθηκε”.

Σε όλο το υπόλοιπο ματς είχε και πάλι στιβαρή παρουσία, κινείται σαν έφηβος, το backhand έχει πάρει τα πάνω του αλλά το σερβίς είναι αυτό που “απελπίζει” τους αντιπάλους που αδυνατούν συστηματικά να φθάσουν έστω σε ένα break point!

Πλέον, ο Ροτζ έχει μπόνους και δύο μέρες ξεκούρασης ώστε να ανασυγκροτηθεί και να μελετήσει τους επόμενους αντιπάλους του πριν μπούμε στην κρίσιμη δεύτερη εβδομάδα που θα κρίνει τα πάντα!

Παρασκευή, 6/7: 2ος γύρος Wimbledon

A. Zverev (Germany) beat Fritz (USA) 6-4 5-7 6-7(0) 6-1 6-2

Παρασκευή, 6/7: 3ος γύρος Wimbledon

Αnderson (S. Africa) beat Kohlschreiber (Germany) 6-3 7-5 7-5
Monfils (France) beat Querrey (USA) 5-7 6-4 6-4 6-2
Tsitsipas (Greece) beat Fabbiano (Italy) 6-2 6-1 6-4
Federer (Switzerand) beat Struff (Germany) 6-3 7-5 6-2
Isner (USA) beat Albot (Moldavia) 6-3 6-3 6-4
Mannarino (France) beat Medvedev (Russia) 6-4 6-3 4-6 5-7 6-3

WIMBLEDON MEN’S DRAW– OOP(-2h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Δεν “φρενάρει” ο “Βασιλιάς”! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα