Οπως στο…Ρολάν Γκαρός! – VIDEO

16:25 6/7/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ είχε βρεθεί τρεις φορές πίσω με 1-2 σετ στο περασμένο Ρολάν Γκαρός για να πάρει τελικά τις νίκες σε ισάριθμες περιπτώσεις και χρειάστηκε να κάνει ακριβώς το ίδιο και στον δεύτερο γύρο του Wimbledon κόντρα στον Τέιλορ Φριτζ!

Γουστάρει τις ανατροπές!

Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό που συμβαίνει επανηλειμμένα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ που διαρκώς βάζει τον εαυτό του στη δύσκολη

θέση να ανατρέπει καταστάσεις, κάτι που τις περισσότερες φορές πετυχαίνει!

Ο αγώνας του για τον δεύτερο γύρο του Wimbledon κόντρα στον εξαιρετικό Τέιλορ Φριτζ είχε διακοπεί το βράδυ της Πέμπτης λόγω σκότους με τον νεαρό Αμερικανό να προηγείται με 2-1 σετ και να έχει το μομέντουμ για τη νίκη.

Ωστόσο, η διακοπή μάλλον έκανε τεράστιο καλό στον Γερμανό τενίστα που, με την είσοδο των δύο παικτών την Παρασκευή, ήταν πραγματικός “σίφουνας” και έχασε μόλις δύο games για να επικρατήσει τελικά του Αμερικανού με 6-4, 5-7, 6-7(0), 6-1, 6-2 και να προκριθεί στον τρίτο γύρο!

Ειδικά ο τρόπος που έχασε το tie break του τρίτου σετ, χωρίς ούτε καν να πάρει πόντο ήταν ιδιαίτερα ανησυχητικός για τον Ζβέρεφ που “φλέρταρε” με ακόμα έναν πρόωρο αποκλεισμό από Slam που στο φετινό Wimbledon είναι η “μάστιγα” για πολλούς seeded παίκτες.

Τελικά, όμως, την Παρασκευή ήταν αυτός που έπρεπε να και έπαιξε φανταστικό επιθετικό τένις, με λίγα αβίαστα λάθη για να κυριαρχήσει πλήρως στο τέταρτο και το πέμπτο σετ και να μείνει “όρθιος” μέχρι το τέλος σπαταλώντας σχετικά λίγες δυνάμεις σε σχέση με τα δεδομένα που υπήρχαν το πρωί της Παρασκευής.

Το γεγονός ότι φτάνει σε πεντάσετα είναι ένδειξη πως δεν “καθαρίζει” ματς εύκολα αλλά το γεγονός ότι τελειώνει τη δουλειά σε αυτές τις περιπτώσεις είναι δείγμα της πνευματικής του δύναμης που δεν αμφισβητείται.

Επόμενος αντίπαλος σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα είναι ο “λόρδος” Ερνεστς Γκουλμπίς που έχει το αγωνιστικό “θέλω” να πετύχει μια τεράστια νίκη στο Λονδίνο και κόντρα στον Ζβέρεφ σίγουρα θα το επιχειρήσει!

Για τον τρίτο γύρο της διοργάνωσης, ο Κέβιν Αντερσον έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και κέρδισε με straight sets τον Φίλιπ Κολσράιμπερ περιμένοντας τον Γκαέλ Μονφίς που πέτυχε μια τρομερή νίκη εις βάρος του Σαμ Κουέρι!

Παρασκευή, 6/7: 2ος γύρος Wimbledon

A. Zverev (Germany) beat Fritz (USA) 6-4 5-7 6-7(0) 6-1 6-2

Παρασκευή, 6/7: 3ος γύρος Wimbledon

Αnderson (S. Africa) beat Kohlschreiber (Germany) 6-3 7-5 7-5

WIMBLEDON MEN’S DRAW– OOP(-2h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Οπως στο…Ρολάν Γκαρός! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα