Το πρόγραμμα του Σαββάτου

20:47 6/7/2018 - Πηγή: Tennis24
Ένα βήμα πριν μπούμε στη δεύτερη εβδομάδα του φετινού Wimbledon, ο Ραφαέλ Ναδάλ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά κόντρα στον νεαρό Αυστραλό Αλεξ Ντε Μινόρ ενώ ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα αγωνιστεί “εκτός έδρας” κόντρα στον Βρετανό Κάιλ Εντμουντ!

Η τελευταία μέρα πριν μπούμε στα…σοβαρά, στη δεύτερη δηλαδή εβδομάδα του Wimbledon (την Κυριακή δεν υπάρχει αγωνιστική δράση), Ραφαέλ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς έχουν δύο,

όχι εύκολα, τεστ πριν τον τέταρτο γύρο της διοργάνωσης!

Ειδικά ο Νόλε που αγωνίζεται στο τελευταίο χρονικά ματς του κεντρικού κορτ (19:30 GR) θα βρεθεί αντιμέτωπος με την τελευταία ελπίδα του Βρετανικού κοινού για τη φετινή διοργάνωση, τον Κάιλ Εντμουντ, ο οποίος έχει ήδη κερδίσει φέτος τον Τζόκοβιτς στο χώμα της Μαδρίτης!

Νωρίτερα, στις 15:00 GR το πρόγραμμα ανοίγει στο κεντρικό κορτ ο Ραφαέλ Ναδάλ στην πρώτη του ever αναμέτρηση με τον 19χρονο Αλεξ Ντε Μινόρ που κάνει το Major της ζωής του στο Wimbledon έχοντας ήδη αποκλείσει τους Τσεκινάρο και Ερμπέρ!

Στο Court 1 ξεχωρίζει το ντέρμπι του Νικ Κύργιου με τον Κέι Νισικόρι (19:30), ενώ ο “καυτός” Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, στις 13:30 GR ανοίγει το πρόγραμμα του Court 2 κόντρα στον απρόβλεπτο Μπενουά Περ

Center Court (ώρα έναρξης 15:00 GR)

Nadal (Spain) vs De Minaur (Australia)
Kerber (Germany) vs Osaka (Japan)
Djokovic (Serbia) vs Edmund (Great Britain)

Court 1 (ώρα έναρξης 15:00 GR)

Halep (Romania) vs Hsieh (Taipei)
Gulbis (Latvia) vs Zverev (Germany)
Kyrgios (Australia) vs Nishikori (Japan)

Court 2 (ώρα έναρξης 13:30 GR)

Del Potro (Argentina) vs Paire (France)
Cibulkova (Slovakia) vs Mertens (Belgium)

Gentlemen’s Draw | Ladies’ Draw | OOP (-2h) | Scores

The post Το πρόγραμμα του Σαββάτου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα