Survivor Σερίνα! – VIDEO

20:17 6/7/2018 - Πηγή: Tennis24
Η Σερίνα Γουίλιαμς αντιμετώπισε όλων των λογιών τις δυσκολίες κόντρα στην Κριστίνα Μλαντένοβιτς για τον τρίτο γύρο του Wimbledon αλλά κατάφερε να ξεπεράσει το πρώτο δυνατό τεστ του τουρνουά με εμφατικό εντέλει τρόπο!

Παραμένει μια τεράστια μαχήτρια!

Τι και αν έχει ήδη συμπληρώσει τα 37 της χρόνια;

Τι και αν έχει κάνει ήδη οικογένεια και θα μπορούσε να βρίσκεται σε μια παραλία απολαμβάνοντας τα μπάνια της!

Η Σερίνα Γουίλιαμς λατρεύει τον ανταγωνισμό,

λατρεύει το τένις και συνεχίζει να βρίσκεται εκεί που πραγματικά θέλει: στα κορτ!

Και να δίνει ακόμα φοβερές μάχες όπως αυτή που έδωσε κόντρα στην πεισματάρα Κριστίνα Μλαντένοβιτς που την δυσκόλεψε πάρα πολύ, ωστόσο, η Σερίνα μπόρεσε να αποδράσει και μάλιστα χωρίς να χάσει σετ με 7-5, 7-6(2).

Η κάτοχος επτά Wimbledon έβγαλε όλα τα ψυχικά της αποθέματα για να αποτρέψει τη Γαλλίδα από να σερβίρει για να πάρει το πρώτο σετ ενώ και στο δεύτερο κομμάτι του αγώνα χρειάστηκε το tie break για να κάμψει την αντίσταση της 25χρονης τενίστριας που χρησιμοποίησε ό,τι όπλο διαθέτει η πλούσια “φαρέτρα” της αλλά και πάλι δεν ήταν αρκετό…

Ειδικά όμως στο πρώτο σετ, η Μλαντένοβιτς έπαιζε ξεκάθαρο το καλύτερο τένις για αρκετή ώρα έχοντας μπει με πανέξυπνη στρατηγική στο ματς, όλα αυτά μέχρι να σερβίρει για το σετ στο 5-4.

Εκεί, δυστυχώς για αυτήν δεν ολοκλήρωσε τη δουλειά και η Σερίνα ξαφνικά απέκτησε “ζωή” και είχε αναπάντεχα την ευκαιρία να πάρει αυτή το προβάδισμα.

Το οποίο και τελικά κατάφερε καθώς η Μλαντένοβιτς είχε φανερά επηρεαστεί από τη χαμένη ευκαιρία για το υπερπολύτιμο 1-0 που δεν ήρθε ποτέ.

Φαινόταν ότι ο δρόμος ήταν κατηφορικός για την Μλαντένοβιτς όταν έμεινε και με break πίσω νωρίς στο δεύτερο σετ αλλά μπόρεσε να ισορροπήσει την κατάσταση άμεσα και να είναι καθόλα ανταγωνιστική και στο δεύτερο κομμάτι του αγώνα!

Το οποίο όμως και πάλι έχασε σε οριακό σημείο, στο tie break, καθώς η θέληση της Σερίνα για τη νίκη ήταν και πάλι το κάτι άλλο και την κράτησε ζωντανή στο τουρνουά ξεπερνώντας εμφατικά ένα πραγματικά δυνατό τεστ!

Με τη μεγάλη έκπληξη του τουρνουά, την 29χρονη Ρωσίδα Εβγενία Ρόντινα, θα αγωνιστεί στον τέταρτο γύρο η μεγάλη πρωταθλήτρια όντας φυσικά το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά!

Σε αντίθεση με τη Σερίνα, η μεγάλη αδερφή της, Βίνους δεν κατάφερε να κάνει για τρίτο σερί ματς ανατροπή και αποκλείστηκε από την Κίκι Μπέρτενς με 6-2, 6-7(5), 8-6 αφού πάντως έδωσε τα πάντα στο κορτ στα 39 της σχεδόν χρόνια…

Μεγάλα ζόρια και για την Καρολίνα Πλίσκοβα που έμεινε με σετ πίσω από τη Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου πριν κάνει την ανατροπή και κερδίσει τελικά τη Ρουμάνα με 3-6, 7-6(3), 6-1 και πλέον μόνο αυτή και η Σιμόνα Χάλεπ έχουν μείνει στο τουρνουά από τις Τοπ10 seeded τενίστριες της διοργάνωσης!

Παρασκευή, 6/7: 3ος γύρος Wimbledon

Rodina (Russia) beat Keys (USA) 7-5 5-7 6-4
Makarova (Russia) beat Safarova (Czech Republic) 4-6 6-4 6-1
Giorgi (Italy) beat Siniakova (Czech Republic) 3-6 7-6(6) 6-2
Vekic (Croatia) beat Wickmayer (Belgium) 7-6(2) 6-1
S. Williams (USA) beat Mladenovic (France) 7-5 7-6(2)
Bertens (Netherlands) beat V. Williams (USA) 6-2 6-7(5) 8-6
Ka. Pliskova (Czech Republic) beat Buzarnescu (Romania) 3-6 7-6(3) 6-1
Goerges (Germany) beat Strycova (Czech Republic) 7-6(3) 3-6 10-8

Wimbledon Ladies’ Draw | OOP | Scores

Κώστας Αϊτάκης

The post Survivor Σερίνα! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα