Δεν έγινε διάκριση υπέρ της Σερίνα!

Το Γαλλικό Όπεν αποφάσισε να μη δώσει στη Σερίνα Γουίλιαμς seeding θέση στο ταμπλό του Ρολάν Γκαρός, καθώς εμμένει στο να λαμβάνει υπ’όψιν μονάχα την τωρινή κατάταξη των τενιστών είτε στο αντρικό είτε στο γυναικείο τένις.

Εγινε πάρα πολλή κουβέντα τις τελευταίες μέρες για το αν το Ρολάν Γκαρός θα δείξει “προνομιακή” μεταχείριση στη Σερίνα Γουίλιαμς, σεβόμενο το γεγονός πως απείχε λόγω μητρότητας και να της δώσει seeding θέση κάτι που σε καμία δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική της τωρινή θέση στην κατάταξη της WTA

(No453).

Τελικά, μετά από αρκετή περισυλλογή, οι ιθύνοντες του Παρισινού Major αποφάσισαν να μην προβούν σε αυτήν την ριζική ομολογουμένως κίνηση και να κινηθούν στα ίδια…νερά σύμφωνα με τα οποία δεν άφησαν και πέρσι τη Μαρία Σαράποβα να αγωνιστεί με wild card στο Παρίσι.

“Και φέτος, όλο το ταμπλό θα καταρτιστεί σύμφωνα με την επίσημη κατάταξη της WTA. Επομένως, οι seeders θα είναι αυτοί που έχουν την καλύτερη κατάταξη. Γνωρίζουμε ότι οι περισσότερες παίκτριες της WTA δεν συμφωνούν στο να δοθεί ειδική θέση για μια τενίστρια που απείχε για διάφορους λόγους από το άθλημα. Θα εξετάσουμε, ίσως, με άλλο μάτι τις περιπτώσεις από το 2019. Σε κάθε περίπτωση, υποστηρίζουμε όσους επανέρχονται στο άθλημα μετά από αποχή” ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση του Ρολάν Γκαρός.

Κώστας Αϊτάκης

The post Δεν έγινε διάκριση υπέρ της Σερίνα! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα