“Δεν έχω φτάσει το ταβάνι μου, θέλω τον τίτλο” – VIDEO

Ο Κέβιν Άντερσον έπαιξε ένα εξαντλητικό πεντάσετο ματς κόντρα στον Τζον Ίσνερ στα ημιτελικά του φετινού Wimbledon, κερδίζοντας εν τέλει το εισιτήριο για τον σπουδαίο τελικό της διοργάνωσης με… 26-24 στο πέμπτο σετ. Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη τύπου μετά την μαραθώνια αναμέτρηση…

Διψασμένος για τον τίτλο εμφανίστηκε ο Κέβιν Άντερσον στην συνέντευξη τύπου αμέσως μετά την λήξη του σπουδαίου ημιτελικού του κόντρα στον Τζον Ίσνερ, που κρίθηκε μετά από σχεδόν…

επτά ώρες μάχης.

Ο Νοτιοαφρικανός, Νο8 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, αν και προέρχεται από δυο εξαντλητικές νίκες στα πέντε σετ, απέναντι σε Φέντερερ και Ίσνερ, δείχνει να είναι πανέτοιμος για τον τελικό της Κυριακής, τουλάχιστον ψυχικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Τον τελευταίο χρόνο έχω βελτιωθεί αρκετά. Είχα κάποια “ξεπετάγαμτα” στην καριέρα μου παλαιότερα, για παράδειγμα είχα βρεθεί στο Top10 το 2015, είχα κερδίσει στο US Open τον Άντι Μάρεϊ, είχα φτάσει κοντά να αποκλείσω τον Τζόκοβιτς εδώ, όμως όχι τίποτα καλύτερο.

Το να καταφέρνω να φτάνω σε δεύτερο τελικό Grand Slam μέσα σε έναν χρόνο, είναι κάτι τρομερό. Νομίζω πως όσο προχωράω γίνομαι ολοένα και καλύτερος και αυτό φαίνεται. Ο τραυματισμός μου το 2016 με είχε αφήσει πίσω, όμως επανήλθα τώρα με τον καλύτερο τρόπο.

Έχω πάντως υψηλότερους στόχους, θέλω τίτλους, θέλω διακρίσεις, θέλω να τα πηγαίνω ακόμη καλύτερα. Δεν είναι μυστικό. Αν κοιτάξεις το παιχνίδι μου, υπάρχουν τομείς που μπορώ να τα πάω πολύ καλύτερα.

Θεωρώ πως ακόμη δεν έχω φτάσει στο ταβάνι μου, έχω ακόμη πολύ καλύτερο τένις να επιδείξω. Υπάρχουν πάντοτε σκαμπανεβάσματα στην ζωή ενός αθλητή, από την μια στιγμή στην άλλη μπορεί να αλλάξουν όλα.

Εγώ θέλω να έχω το κεφάλι ψηλά και να συνεχίσω να βελτιώνομαι, να φτάσω όπου περισσότερο μπορώ. Δεν είναι εύκολο αυτό, όμως έτσι πρέπει να σκέφτομαι. Δεν έχω φτάσει στα επιθυμητά αποτελέσματα ακόμη, ούτως ή άλλως”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Δεν έχω φτάσει το ταβάνι μου, θέλω τον τίτλο” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα