Πρέπει να πατήσω το “delete” – VIDEO

Ο Τζον Ίσνερ κατάφερε να πρωταγωνιστήσει και στο δεύτερο μεγαλύτερο, σε διάρκεια, ματς στην ιστορία του Wimbledon όμως αυτή τη φορά έφυγε ηττημένος

Πολύ απογοητευμένος και στεναχωρημένος εμφανίστηκε ο Τζον Ίσνερ μετά τον εξαντλητικό πρώτο ημιτελικό του Championships.

O Αμερικανός big server, μετά από 6 ώρες και 36 λεπτά αμφίρροπης μονομαχίας, ηττήθηκε 7-6(6), 6-7(5), 6-7(9), 6-4, 26-24 από τον Κέβιν Άντερσον,

οχτώ χρόνια μετά το αξέχαστο παιχνίδι του και πάλι στο Λονδίνο με τον Νίκολας Μαού που ολοκληρώθηκε μετά από τρεις μέρες με 70-68 game στο 5ο σετ!

Τότε, ο Ίσνερ είχε κερδίσει τον Γάλλο και μπήκε στην ιστορία της διοργάνωσης, όμως αυτή τη φορά δεν στάθηκε τόσο τυχερός…

“Δεν υπάρχει παρηγοριά για μένα. Είμαι πολύ απογοητευμένος. Βρέθηκα πολύ κοντά στο να προκριθώ σε έναν Grand Slam τελικό και δεν τα κατάφερα” είπε ο Ίσνερ που αγωνίστηκε στον πρώτο του ημιτελικό σε Major διοργάνωση και αυτό θα τον οδηγήσει στο career high Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο Ίσνερ τοποθετήθηκε και στο θέμα της διάρκειας ορισμένων ματς, όπως τα δύο δικά του στο Wimbledon, λέγοντας ότι ίσως πρέπει να βρεθεί ένας διαφορετικός κανόνας.

‘Πιστεύω ότι θα μπορούσε να βρεθεί μια επιλογή στο 12-12. Αν κάποιος δεν μπορεί να τελειώσει τον άλλον πριν το 12-12, να παίξουν ένα tie break εκεί. Νομίζω ότι καθυστερεί πολύ έτσι” πρόσθεσε ο 33χρονος άσος.

Κλείνοντας με ένα αισιόδοξο μήνυμα, ο Ίσνερ πιστεύει ότι η φετινή του παρουσία στο Wimbledon θα τον βοηθήσει να πετύχει τους στόχους του στο άμεσο μέλλον.

“Ήταν ένα πολύ καλό τουρνουά για μένα. Έφτασα στα ημιτελικά, ο πρώτος μου ημιτελικός Grand Slam. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’αυτό. Είμαι απογοητευμένος που έχασα. Είναι στο χέρι μου να μην επιτρέψω αυτή την ήττα να με επηρεάσει στη συνέχεια όταν επιστρέψω στην Αμερική για τα hard courts τουρνουά που είναι τα αγαπημένα μου.

“Πρέπει να πατήσω το “delete”. Θα είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο. Αρχικά θα πρέπει να επανέλθει το σώμα μου. Μετά θα πρέπει να συγκεντρωθώ και πάλι πνευματικά, προσπαθώντας να έχω ένα καλό καλοκαίρι. Γενικά είναι μια πολύ καλή περίοδος για μένα”

The post Πρέπει να πατήσω το “delete” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα