Δεν έχασε χρόνο η Μπάρτι (vids)

Η κορυφαία τενίστρια του κόσμου, δεν είχε χρόνο για χάσιμο στην πρεμιέρα της στο Αμερικανικό Όπεν και με straight sets νίκη επί της πρώην Νο2, Βέρα Ζβονάρεβα, προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Major της Νέας Υόρκης.

Η Άσλεϊ Μπάρτι έκανε εξαιρετική εμφάνιση, πέτυχε 31 winners και ανάγκασε τη Ρωσίδα αντίπαλό της, μόλις σε… 9, παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη

φάση του θεσμού μετά από 90 λεπτά αγώνα.

Η Αυστραλή επικράτησε με 6-1, 7-6(7), αφού έσωσε πρώτα set point της Ζβονάρεβα στο tie-break του 2ου set και παρουσιάστηκε απόλυτα έτοιμη για τη διεκδίκηση του 3ου Grand Slam τίτλου της τις επόμενες μέρες.

Στον 2ο γύρο, η Μπάρτι θα παίξει με την 18χρονη Δανέζα, Κλάρα Τάουσον, Νο78 τενίστρια στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, η οποία επικράτησε της Κλάρα Μπιρέλ με 7-5, 6-0.

Προκρίσεις στις “64” πήραν την Τρίτη και οι Μπελίντα Μπέντσιτς και Πάουλα Μπαντόσα. Η Ελβετή, χρυσή Ολυμπιονίκης στο Τόκιο, έθεσε εκτός συνέχειας την Ολλανδέζα, Αράντσα Ρας με 6-4, 6-4 και στο 2ο γύρο θα παίξει τη Μαρτίνα Τρεβισάν.

Όσον αφορά τη Μπαντόσα, η Ισπανίδα απέκλεισε την Άλισον Φαν Ούιτβανκ με 6-4, 6-3 και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει τη Βαρβάρα Γκράτσεβα.

Μετά την ονειρεμένη πορεία της στο Wimbledon του Λονδίνου, η 18χρονη qualifier, Έμα Ραντουκάνου, ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της και στη Νέα Υόρκη. Η Βρετανή επιβλήθηκε της Στέφανι Βόγκελε με 6-2, 6-3 και “σφράγισε” το ματς με τη Σουάι Ζανγκ.

US OPEN MEN’S SNIGLES DRAW l WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-7h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Δεν έχασε χρόνο η Μπάρτι (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα