Δεν αστειεύεται ο Μεντβέντεφ (vids)

18:44 4/6/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ “ισοπέδωσε” τον Ράιλι Οπέλκα και έδειξε πως βρίσκει ρυθμό στο χώμα, την κατάλληλη χρονική περίοδο.

Ο Ρώσος, που μέχρι πρότινος δεν είχε πανηγυρίσει νίκη στο Roland Garros, αυτή την εβδομάδα έχει πετύχει τρεις συνεχόμενες και έχει προκριθεί στον 4ο γύρο της διοργάνωσης, με χαρακτηριστική άνεση.

Μετά από μόλις μια ώρα και 40 λεπτά αγώνα, ο Νο2 τενίστας του κόσμου, επικράτησε του Νο35 της παγκόσμιας κατάταξης με 6-4, 6-2, 6-4 και στη φάση των “16” θα τεθεί αντιμέτωπος

με τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Κριστιάν Γκαρίν και τον Μάρκος Γκιρόν.

Σερβίροντας μαεστρικά καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, ο Μεντβέντεφ δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στον Οπέλκα, που ήταν αδύνατο να τον απειλήσει.

Με 55/73 κερδισμένους πόντους πίσω από το σερβίς του, ο Ρώσος δεν θα μπορούσε να χάσει ούτε set από τον υψηλόσωμο Αμερικανό. Πόσο μάλλον να χάσει ολόκληρο το ματς.

Αν και δεν ήταν στην πιο αποτελεσματική του μέρα ως receiver, ο Μεντβέντεφ εκμεταλλεύτηκε 5/16 break points που του παρουσιάστηκαν και πληγώνοντας τον Οπέλκα πίσω από το 2ο σερβίς του (11/28, 39%) έφτασε στην άνετη επικράτηση.

Μόλις 16 αβίαστα λάθη έκανε ο 26χρονος στον αγώνα, σε αντίθεση με το Νο35 του πίνακα της ΑΤΡ, που έφτασε τα 36. Στο κομμάτι των winners, ο Μεντβέντεφ έβγαλε 28, εκ των οποίων οι δέκα άσοι. Στους 26 σταμάτησε το κοντέρ για τον Οπέλκα.

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Δεν αστειεύεται ο Μεντβέντεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα