Βίοι αντίθετοι για Ζβέρεφ και Ρουντ (vids)

17:33 4/6/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ προκρίθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά στον 4ο γύρο του Γαλλικού Όπεν, κερδίζοντας με άνεση τον Λάσλο Τζέρε.

Αντιθέτως, θύμα έκπληξης έπεσε ο Κάσπερ Ρουντ, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του φορμαρισμένου Ισπανού, Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα και ηττήθηκε μετά από σπουδαία μάχη που κρίθηκε στο 5ο set.

Αρχικά ο Γερμανός, Νο6 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, συνέχισε τις πειστικές εμφανίσεις στο Παρίσι και χάνοντας μόλις εννιά games

από τον σπεσιαλίστα στο χώμα, Τζέρε, πήρε με συνοπτικές διαδικασίες το εισιτήριο για τη φάση των “16” του Roland Garros.

Μετά από δυο ώρες και εννιά λεπτά, ο Ζβέρεφ επικράτησε με 6-2, 7-5, 6-2, του Νο55 τενίστα στον κόσμο και “έκλεισε” το ντέρμπι της επόμενης φάσης, με τον Κέι Νισικόρι.

Up next, Nishikori @AlexZverev equals his fourth round performance from last year, defeating Djere 6-2, 7-5, 6-2.#RolandGarros pic.twitter.com/YzqGFfbZ3a

Roland-Garros (@rolandgarros) June 4, 2021

Ο “Σάσα” θέλει να ξεχάσει τον περυσινό αποκλεισμό του στον 4ο γύρο του τουρνουά και αν κερδίσει τον Νισικόρι, την Κυριακή, θα προκριθεί στον 3ο προημιτελικό της καριέρας του, στο Major του Παρισιού.

Αυτός που δεν κατάφερε να προκριθεί στον 4ο γύρο του Γαλλικού Όπεν, για 1η φορά στην καριέρα του, είναι ο Κάσπερ Ρουντ.

Μετά από μια εξαιρετική χωμάτινη σεζόν, ο Νορβηγός, Νο16 τενίστας του πλανήτη, ηττήθηκε με 7-6(3), 2-6, 7-6(8), 0-6, 7-5 από τον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα και είπε αντίο στη διοργάνωση.

UNREAL @alexdavidovich1 comes up with the goods when it matters most. #RolandGarros pic.twitter.com/fV8R7TbgOz

Roland-Garros (@rolandgarros) June 4, 2021

Ο Ισπανός από την πλευρά του, στην 3η του παρουσία στο κυρίως ταμπλό του Roland Garros, πέτυχε την καλύτερή του επίδοση ήδη και έχει μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί και στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Αυτό, γιατί την Κυριακή, θα αντιμετωπίσει τον Φεντερίκο Ντελμπόνις. Εμπόδιο, που είναι σίγουρα στα μέτρα του.

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Βίοι αντίθετοι για Ζβέρεφ και Ρουντ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα