Ο εντυπωσιακός Ντελμπόνις, απέκλεισε τον Φονίνι

16:35 4/6/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Φεντερίκο Ντελμπόνις διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και στην 27η παρουσία του σε κυρίως ταμπλό Grand Slam, έχει προκριθεί για παρθενική του φορά, στον 4ο γύρο.

Ο 30χρονος Αργεντινός, Νο51 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, μετά τους Ράντου Άλμποτ και Πάμπλο Αντουχάρ, άφησε εκτός συνέχειας και τον Φάμπιο Φονίνι, με straight sets νίκη μάλιστα και την Κυριακή θα παίξει με φόντο τα προημιτελικά του φετινού Roland Garros.

Μέσα

σε δυο ώρες και εννιά λεπτά, ο Ντελμπόνις απέκλεισε τον Φονίνι με 6-4, 6-1, 6-3 και στην επόμενη φάση του θεσμού, θα παίξει με τον νικητή της αναμέτρησης του Κάσπερ Ρουντ με τον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Ντελμπόνις μετράει πλέον 21 νίκες στη χωμάτινη επιφάνεια μέσα στο 2021. Περισσότερες από κάθε άλλον τενίστα φέτος. Ο Αργεντινός, στη μέχρι τώρα καριέρα του, είχε παίξει μόλις μια φορά σε 3ο γύρο Grand Slam τουρνουά (ΑΟ, 2016) και είχε αποτύχει να περάσει στους “16”.

Την Παρασκευή όμως, έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του φέτος και έδειξε για ακόμη μια φορά, γιατί θεωρείται σπεσιαλίστας στη χωμάτινη επιφάνεια.

Στους “16” προκρίθηκε και ο Κέι Νισικόρι, που εκμεταλλεύτηκε το πρόβλημα τραυματισμού του Χένρι Λαάξονεν και μετά από ένα set στη μεταξύ τους αναμέτρηση (7-5 υπέρ του Ιάπωνα), πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Εκεί, θα συναντήσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ή τον Λάσλο Τζέρε.

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ο εντυπωσιακός Ντελμπόνις, απέκλεισε τον Φονίνι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα