Νάδαλ: “Έτοιμος για το καλύτερο παιχνίδι μου” (vid)

11:45 4/6/2021 - Πηγή: Tennis24

Ανήμερα των γενεθλίων του ο Ράφα Ναδάλ επικράτησε του Ρισάρ Γκασκέ, στα 3 set στο πρώτο νυχτερινό παιχνίδι της καριέρας του στο Roland Garros. Αυτή ήταν η 17η συνεχόμενη νίκη του 35χρονου-πλέον-Ναδάλ κόντρα στον Γάλλο, ο οποίος τελευταία φορά που πήρε set ήταν το 2008 στο τουρνουά του Τορόντο. Έκτοτε ο Ναδάλ μετράει 31-0 σετ απέναντι στον Γκασκέ…

“Τον

σέβομαι πολύ γιατί ξέρω πόσο καλός παίκτης είναι.”, είπε ο Ναδάλ στη συνέντευξη Τύπου. Γνωρίζω ότι επέστρεψε μετά από μια δύσκολη περίοδο ωστόσο έπαιξε πολύ έξυπνα και πολύ επιθετικά. Εγώ από την πλευρά μου προσπάθησα να είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο κορτ, όπως κάνω σε κάθε παιχνίδι.”

“Νομίζω ότι το 1ο set ήταν ένα από τα καλύτερα που έχω κάνει τη φετινή χωμάτινη σεζόν κατά τη γνώμη μου. Κανένα λάθος, μεγάλη ένταση, μεγάλα ράλι, πολλοί winners. Στο 2ο set ήμουν απλά καλός και φυσικά ο Ρισάρ είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και θα έβγαζε αντίδραση. Έβγαλε μερικά καλά service και μετά έγινε δύσκολο.”

Στη φάση των “32” ο Ισπανός θα αντιμετωπίσει τον φιναλίστ του τουρνουά της Λυών, Κάμερον Νόρι, ο οποίος επικράτησε του Νοτιαφρικανού Λόιντ Χάρις στα 4 set.

“Τις τελευταίες εβδομάδες έχει φέρει πολύ καλά αποτελέσματα, ενώ έχει σημειώσει σημαντικές νίκες απέναντι σε πολύ καλούς αντιπάλους. Γνωρίζω ότι δεν θα είναι εύκολο. Πρέπει να είμαι έτοιμος για να κάνω το καλύτερο παιχνίδι μου. Το ξέρω ότι το παιχνίδι του δεν είναι τόσο εύκολο και θα χρειαστεί να παίξω πολύ καλά.”

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Νάδαλ: “Έτοιμος για το καλύτερο παιχνίδι μου” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα