Με ημερομηνία κυκλοφορίας για το "Stranger Things" κάνει το ποδαρικό του το Netflix

Πυροτεχνήματα και '80s.

Ετοιμαστείτε για μια άκρως τηλεοπτική χρονιά, μιας και το Netflix αποφάσισε να δώσει στους θαυμαστές του ένα δωράκι για το νέο έτος: την ημερομηνία κυκλοφορίας της 3ης σεζόν του "Stranger Things", η οποία θα έρθει στις 04 Ιουλίου 2019.

Η streaming υπηρεσία δημοσίευσε επίσης την πρώτη επίσημη αφίσα του επερχόμενου κύκλου, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Φυσικά η ημερομηνία δεν θα ερχόταν χωρίς ένα σύντομο teaser trailer, το οποίο μας προετοιμάζει για μια χρονιά που θα 'ρθει τούμπα

κι ένα καλοκαίρι που θα αλλάξει τα πάντα, ενώ οι γρήγορες, απειλητικές και δυσνόητες ατάκες όπως "όταν το μπλε συναντήσει το κίτρινο στην δύση", έχουν κι αυτές τον χώρο τους στο σύντομο βίντεο. Δείτε το παρακάτω:

Αξίζει να προσθέσουμε πως η καλοκαιρινή πρεμιέρα του επερχόμενου κύκλου ταιριάζει απόλυτα αφού θα διαδραματίζεται το καλοκαίρι του 1985, με το Netlifx να περιγράφει επίσημα πως θα πρόκειται για το "τελευταίο καλοκαίρι της παιδικής τους ηλικίας". Επίσης, ο David Harbour που υποδύεται τον αστυνομικό Jim Hopper, έκανε νύξεις πως θα υπάρχει μια θεματική τύπου "καλοκαίρι της αγάπης", κάτι που βγάζει νόημα αν θυμηθούμε πως η 2η σεζόν τελείωσε με δύο ζευγάρια στον χορό του σχολείου: Mike και Eleven, και Lucas και Max.

"Η σχέση τους θα γίνει πιο περίπλοκη γιατί, ξέρετε, διάφορα πράγματα συμβαίνουν στα αγόρια και στα κορίτσια όταν είναι 13 και 14" είπε ο Harbor με την πατρική πλέον προβολή του για την Eleven. "Πολλές αλλαγές γίνονται στο σώμα αλλά και στην κοινωνική σου ζωή και δεν νομίζω πως θα μπορεί να το διαχειριστεί πολύ καλά, το να την βλέπει να γίνεται γυναίκα μπροστά στα μάτια του. Είναι κάτι τρομακτικό γι' αυτόν - μπορεί ακόμα και πιο τρομαχτικό από το να παλεύει με πολυδιάστατα τέρατα".

Όσο για την 3η σεζόν, θα αποτελείται από 8 επεισόδια, στα οποία θα προστεθούν μέλη όπως η Maya Hawke, η οποία θα υποδύεται ένα μυστηριώδες "εναλλακτικό κορίτσι", η Francesca Reale που θα παίξει μια ναυαγοσώστρια, ο Jake Busey ως Bruce, ένας δημοσιογράφος με αμφισβητίσημη ηθική και η Cary Elwes ως Mayor Kline.

Όσο περιμένουμε όμως για τη νέα σεζόν "Stranger Things", μπορείτε να μεταβείτε στο Year in Review και να δείτε τις λίστες μας για τα καλύτερα και χειρότερα της χρονιάς που μόλις μας πέρασε.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε φωτάκια και στολισμούς. Μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceΤο "Stranger Things" εύχεται καλές γιορτές με νέο βίντεοΓια νέες περιπέτειες μας ετοιμάζουν οι τίτλοι της 3ης σεζόν του "Stranger Things"Επιβεβαιώθηκε μια μη ανθρώπινη επιστροφή για την 3η σεζόν του "Stranger Things"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα