Δεύτερη σερί ήττα για Μαρία στο γρασίδι

Η Μαρία Σάκκαρη πάλεψε πάρα πολύ τον αγώνα της στην πρεμιέρα της στο Eastbourne κόντρα στη Σβετλάνα Κουζνέτσοβα αλλά ηττήθηκε τελικά στα σημεία από την έμπειρη Ρωσίδα.

Πολύ βελτιωμένη σε σχέση με την εμφάνισή της κόντρα στη Γιούλια Γκέργκες την περασμένη εβδομάδα αλλά με το αποτέλεσμα να είναι το ίδιο, η Μαρία Σάκκαρη μένει, προς το παρόν, χωρίς νίκη στο χορτάρι για φέτος.

Σε ένα μαραθώνιο ματς με πολλές εναλλαγές σκορ και συναισθημάτων, η 22χρονη Ελληνίδα προδόθηκε εν πολλοίς από το σερβίς και τελικά ηττήθηκε από την 33χρονη Ρωσίδα με 6-3, 3-6, 6-4 και

βαδίζει για το Wimbledon όχι και στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση.

Η Μαρία έπαιξε γενικά καλά απέναντι σε μία τενίστρια της μεγάλης ποιότητας της Ρωσίδας που δεν βρίσκεται και στην καλύτερή της κατάσταση αλλά παραμένει μία μεγάλη αξία για το γυναικείο τουρ.

Σε ένα ματς γεμάτο breaks, τα οκτώ συνολικά που “παραχώρησε” η καλύτερη εκπρόσωπος του ελληνικού τένις ήταν υπερβολικά πολλά για να μην “τιμωρηθεί” από τη Ρωσίδα που και αυτή είχε μεγάλα προβλήματα μα τις καλές επιστροφές της Μαρίας.

Δεν είναι τυχαίο ότι στο σετ που η Σάκκαρη σέρβιρε πιο αποτελεσματικά και υπέστη ένα μόνο break, τελικά το πήρε μιας και σταθερά δημιουργούσε μπελάδες στο ρωσικό σερβίς απέναντι σε μία τενίστρια που δεν φημίζεται για τις ικανότητές της σε αυτό το κομμάτι.

Η Μαρία κρατά τον αρκετά δυνατό ρυθμό που βρήκε από τη βασική γραμμή σε μεγάλο κομμάτι του ματς αλλά σίγουρα χρειάζεται να προετοιμαστεί ακόμα περισσότερο αγωνιστικά και πνευματικά για την παρουσία της σε μία εβδομάδα στο τρίτο Grand Slam της χρονιάς στο οποίο θα θελήσει να επεκτείνει την σταθερά καλή παρουσία που έχει πρόσφατα στις μεγάλες διοργανώσεις.

Κυριακή, 24/6: 1ος γύρος Eastbourne Open

Kuznetsova (Russia) beat Sakkari (Greece) 6-3 3-6 6-4

Pavlyuchenkova (Russia) beat Cirstea (Romania) 2-6 7-5 6-4

Collins (USA) beat Swan (Gr. Britain) 6-3 3-6 6-3

Vekic (Croatia) beat Putintseva (Kazakhstan) 7-5 6-3

EASTBOURNE WOMEN’S DRAW – OOP(-2h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Δεύτερη σερί ήττα για Μαρία στο γρασίδι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα