Χούρκατς και Σίνερ στο ταμπλό της Μασσαλίας (draw)

Η δράση στο ATP Tour ρέει ασταμάτητη και το Open 13 της Μασσαλίας αναμένεται να φιλοξενήσει σπουδαίες αναμετρήσεις την επόμενη εβδομάδα, εφόσον στο ταμπλό βρίσκονται και φέτος πολύ δυνατά ονόματα.

Ο Πολωνός Χούμπερτ Χούρκατς, βρίσκεται στο Νο1 του ταμπλό. Ο 26χρονος, Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης, έχει bye στον 1o γύρο, όπως συνηθίζεται για τους τέσσερις πρώτους seeded

στα 250άρια της ATP και θα διεκδικήσει στη Γαλλία, τον 6ο του τίτλο και 1ο μετά από αυτόν στο Χάλε,το 2022.

Θα περιμένει τον αντίπαλο του στην φάση των “16”, από τον νικητή της αναμέτρησης μεταξύ του Γάλλο,υ Άρθουρ Ρίντερκνες και του Ελβετού, Λεάντρο Ριέντι. Στα προημιτελικά, ο Πολωνός διασταυρώνεται με τον Βέλγο, Νο6 του ταμπλό, Νταβίντ Γκοφάν.

Στο πάνω μέρος του ταμπλό, βρίσκεται επίσης ο Βούλγαρος Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (Νο4), ο οποίος έφτασε μέχρι τα ημιτελικά την εβδομάδα που μας πέρασε στο Ρότερνταμ, αλλά και ο Ελβετός, Μαρκ Αντρέα Χούσλερ (Νο8).

Στο κάτω μέρος του ταμπλό, ο πολύ φορμαρισμένος, Γιάνικ Σίνερ (Νο2), περιμένει στον 2ο γύρο τον νικητή της αναμέτρησης μεταξύ του 18χρονου Γάλλου, Άρθουρ Φιλς (wild card) και του Ρώσου, Ρόμαν Σαφιούλιν.

Ο φιναλίστ του Ρότερνταμ, στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τον πολύπειρο Γάλλο, Ρισάρ Γκασκέ (Νο7), που πολύ πιθανόν να πρέπει να ξεπεράσει νωρίτερα, το εμπόδιο του Σταν Βαβρίνκα.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό, βρίσκεται επίσης ο Αυστραλός Άλεξ Ντε Μινόρ (Νο3) και ο Αμερικάνος, Μαξίμ Κρέσι (Νο5).

Πιθανοί προημιτελικοί

Χούρκατς – Γκοφάν

Ντιμιτρόφ – Χούσλερ

Ντε Μινόρ – Κρέσι

Σίνερ – Γκασκέ

OPEN 13 PROVENCE SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Χούρκατς και Σίνερ στο ταμπλό της Μασσαλίας (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα