O Κώστας Αντετοκούμπο στο workout του Λος Άντζελες (Video)

Ο μικρός αδερφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Κώστας, είχε εντυπωσιακή παρουσία στα Pro Day δοκιμαστικά του Λος Άντζελες, δείχνοντας στις ομάδες του ΝΒΑ ότι είναι πολλά περισσότερα από «ο αδερφός του Γιάννη».

Σε συνέντευξη του στο draftexpress.com, ο νεαρός αθλητής δήλωσε:
"Νιώθω καλά, νομίζω τα πήγα καλά. Προσπάθησα να έχω ένα καλό δοκιμαστικό, να διασκεδάσω. Νομίζω ότι έδειξα την αθλητικότητα μου, αλλά προσπάθησα να δείξω και το ταλέντο μου. Πολλοί πιστεύουν ότι είμαι πολύ πιο
ακατέργαστος από ότι είμαι στην πραγματικότητα και νομίζω ότι είχαν την ευκαιρία το δείξω. Πράγματα όπως τον έλεγχο της μπάλας, το σουτ, το πώς διαβάζω τα παιχνίδι βγαίνοντας από τα σκριν και την ικανότητα μου αν εντοπίζω τον ελεύθερο συμπαίκτη.

Νομίζω πως ήμουν λίγο νευρικός πριν ξεκινήσω, αλλά από τη στιγμή που πάτησα το παρκέ όλα έφυγα. Αυτή είναι η νοοτροπία μου, όταν μπαίνω στο γήπεδο είμαι μόνο εγώ και το μπάσκετ. Όλα αυτά τα δοκιμαστικά όπως το NBA Combine είναι καλές εμπειρίες για να προοδεύσω σαν άνθρωπος και σαν παίκτης. Προσωπικά μετά το Combine αξιολογώ τον εαυτό μου: σε ποια πράγματα πρέπει να δουλέψω. Είδα μεγαλύτερους παίκτες από μένα, πως κινούνταν και πως πρόσεχαν τον εαυτό τους. Αυτό με βοήθησε.

Θυμάμαι πως όταν ήμουν μικρότερος ήμουν το παιδί που καθάριζε το παρκέ για τις ομάδες, όταν κάποιος έπεφτε κάτω. Και ο Γιάννης το έκανε αυτό μικρός! Είναι μια ανάμνηση που μοιραζόμαστε!

Υπάρχει πίεση, αλλά όχι το είδος της πίεσης που με κάνει χειρότερο. Αντίθετα, με ωθεί να δουλεύω όλο και πιο σκληρά προκειμένου να φτάσω τα όρια μου και να τα ξεπεράσω.

Νομίζω πως αυτή τη στιγμή ο ρόλος μου αν μπω στο ΝΒΑ θα είναι αμυντικός. Δεν ξέρω σε τι παίκτη θα εξελιχθώ. Νομίζω πως ένα από τα δυνατά μου στοιχεία είναι η άμυνα μου. Στην επίθεση θα συνεχίσω να δουλεύω και θα δούμε τι θα συμβεί. Μπορώ να μαρκάρω πολλές θέσεις, να αλλάζω στα σκριν και να μαρκάρω ακόμα και στο «5».

Όταν ήμασταν στην Ελλάδα με τον αδερφό μου, πάντα λέγαμε ότι θέλαμε να παίξουμε στο ΝΒΑ. Όταν τα κατάφερε, είπα «Γουάου!». Και ο μικρότερος αδερφός μου έχει το ίδιο όνειρο, ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε!".

Kostas Antetokounmpo had an impressive showing at his Pro Day in LA, showing NBA teams he's more than just Giannis' little brother. Eye opening footage and a one on one interview with the Greek national team player. https://t.co/owmpMYdUQP

— Jonathan Givony (@DraftExpress) 18 Ιουνίου 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα