Χάλεπ: “Πιο έτοιμη το 2021!”

18:11 8/1/2021 - Πηγή: Tennis24
Η Σιμόνα Χάλεπ θέλει να χρησιμοποιήσει στο έπακρο τις εμπειρίες ενός πολύ δύσκολου 2020 ώστε να είναι πνευματικά έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε κατάσταση τη νέα σεζόν!

Αισιόδοξη και πανέτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις ενός απαιτητικού, από όλες τις απόψεις, 2021 δείχνει να είναι η Σιμόνα Χάλεπ!

Η 28χρονη Ρουμάνα είναι, ίσως, η πιο σταθερή παίκτρια στο πολύ “ασταθές” γυναικείο τουρ τα τελευταία πέντε χρόνια, δίχως αυτό να σημαίνει

ότι δεν έχει υποστεί πολλές οδυνηρές ήττες, μία εκ των οποίων ήταν και η περσινή συντριβή της στο Ρολάν Γκαρός από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Ίγκα Σβίατεκ.

Όσο έπαιξε το 2020, η Χάλεπ δεν είχε καθόλου κακή σεζόν καθώς κατέκτησε τρεις τίτλους (Ντουμπάι, Ρώμη, Πράγα), είχε σε ένα σημείο στη σεζόν 17 σερί νίκες πριν αποφασίσει να μην πάει, για λόγους υγείας, στις Η.Π.Α. και το Σινσινάτι και το US Open.

Τελικά, δεν απέφυγε να κολλήσει τον Covid-19 τον Οκτώβριο από τον οποίο ανάρρωσε πλήρως και είναι πανέτοιμη για ένα φρέσκο ξεκίνημα τη νέα χρονιά!

“Το γνωρίζω ότι το 2021 θα είναι δύσκολο πνευματικά αλλά θέλω να χρησιμοποιήσω την εμπειρία που έχω από τις “φούσκες” που αντιμετωπίσαμε το 2020 ώστε να μην με επηρεάσουν τη νέα σεζόν. Έχω πολύ λιγότερο άγχος ειδικά για την Αυστραλία μιας και γνωρίζω ότι έχουν αντιμετωπίσει εξαιρετικά την πανδημία και μόλις βγούμε από την περίοδο καραντίνας θα έχουμε αρκετή ελευθερία!”.

“Αυτό το χρόνο, όλοι συνηθίσαμε περισσότερο να είμαστε στο σπίτι μας. Εγώ δούλεψα πολύ το κομμάτι της φυσικής κατάστασης ενώ από τον Δεκέμβρη και μετά κάνω πολύ δουλειά και στο κορτ” ανέφερε η Χάλεπ που αποφάσισε να μην παίξει στο WTA 500 του Άμπου Ντάμπι αλλά να κάνει το ντεμπούτο τη στο 2021 απευθείας στην Αυστραλία και το 500ρι της Μελβούρνης που θα γίνει μια εβδομάδα πριν το Australian Open.

Κώστας Αϊτάκης

The post Χάλεπ: “Πιο έτοιμη το 2021!” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα