Ζαμπέρ: “Φτάνουν οι προημιτελικοί, θέλω να κερδίσω τίτλους”

12:19 8/1/2021 - Πηγή: Tennis24

Η Όνς Ζαμπέρ βελτιώθηκε σημαντικά την περασμένη σεζόν και πραγματοποίησε ορισμένες εξαιρετικές εμφανίσεις. Το 2021 θα παλέψει για την κατάκτηση τίτλων και για την εξασφάλιση μιας θέσης στο top 10. Αξιοσημείωτο είναι ότι η Ζαμπέρ την περασμένη χρονιά έγινε η πρώτη γυναίκα αραβικής καταγωγής που έχει φτάσει στα προημιτελικά ενός Grand Slam (Αυστραλιανό Όπεν).

Η 26χρονη πέρσι έφτασε επίσης στον τέταρτο γύρο του Roland Garros,

άλλα και στα προημιτελικά τεσσάρων ακόμα τουρνουά. Ανέβηκε με αυτό τον τρόπο αισθητά στην κατάταξη της WTA. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στο Νο.31 του κόσμου.

“Ο στόχος μου για το τρέχον έτος, είναι να κερδίσω τίτλους, αρκετά οι προημιτελικοί”, δήλωσε στους δημοσιογράφους πριν το εναρκτήριο τουρνουά της WTA στο Αμπού Ντάμπι.

“Θέλω να είμαι στο top 10. Ξέρω ότι έχω το επίπεδο, μπορώ να είμαι σε αυτή την κατάταξη. Έχω θέσει τους στόχους για την φετινή σεζόν μου και ξέρω ότι μπορώ να τους πετύχω”.

Η Τυνήσια είναι βέβαιη πως η εμπειρία της ιδιαίτερα δύσκολης περασμένης σεζόν λόγω του κορονοϊού, θα επιδράσει θετικά και θα την βοηθήσει το 2021.

“Νιώθω ότι είμαι πιο έτοιμη από ποτέ, οι συναθλήτριες μου με γνωρίζουν περισσότερο, ξέρουν για τι είμαι ικανή. Αυτό θα με βοηθήσει να πετύχω αυτό που θέλω. “Θα χρησιμοποιήσω την εμπειρία που απέκτησα από το 2020 για να έχω μια σπουδαία σεζόν το 2021”, πρόσθεσε.

Η Νο.31 της κατάταξης WTA αισθάνεται ότι είχε μια δυνατή, αλλά και διαφορετική με τις άλλες χρονιές off-season στο τέλος του 2020.

“Αισθάνομαι ότι είμαι διαφορετική παίκτρια, δούλεψα πολύ πιο σκληρά από ότι τις προηγούμενες χρονιές και έχω βελτιωθεί αρκετά”. Είμαι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και νιώθω πολύ άνετα στο γήπεδο”, είπε κλείνοντας.

Γιάννης Μαύρος 

The post Ζαμπέρ: “Φτάνουν οι προημιτελικοί, θέλω να κερδίσω τίτλους” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα