Στην Αδελαΐδα η καραντίνα των Ναδάλ, Τζόκοβιτς

11:20 8/1/2021 - Πηγή: Tennis24

Προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός στο ξενοδοχείο καραντίνας στη Μελβούρνη, οι διοργανωτές αποφάσισαν να εξασφαλίσουν διαμονή για 50 αθλητές και τους συνοδούς τους, εκτός της Βικτώρια.

Έτσι, όπως έγινε γνωστό, περίπου 50 αθλητές θα περάσουν την υποχρεωτική καραντίνα από τα μέσα Ιανουαρίου στην Αδελαϊδα, μεταξύ των οποίων οι δύο κορυφαίοι άνδρες (Τζόκοβιτς-Ναδάλ) και οι δύο κορυφαίες γυναίκες στον κόσμο (Μπάρτι-Χάλεπ).

Μάλιστα, για να πειστεί ο Πρωθυπουργός της Βόρειας Αυστραλίας, Στίβεν Μάρσαλ να θέσει σε κίνδυνο την περιοχή του, αποφασίστηκε να γίνει ένα τουρνουά επίδειξης

29-30 Ιανουαρίου όπου ενδέχεται να πάρουν μέρος οι Ναδάλ, Τζόκοβιτς, Μπάρτι και Χάλεπ, λίγο πριν ταξιδέψουν στη Μελβούρνη για το ATP Cup (01/02) και το Australian Open (08/02).

Κατά τη διάρκεια της 14μερης καραντίνας, οι αθλητές θα έχουν την δυνατότητα να περνούν 5 ώρες την ημέρα εκτός ξενοδοχείου για τις καθημερινές τους προπονήσεις και το πρωτόκολλο στην Αδελαϊδα θα είναι ακριβώς το ίδιο που θα τηρηθεί και στη Μελβούρνη.

Εκτός Australian Open ο Λέιβερ

Στο μεταξύ, το φετινό Happy Slam θα στερηθεί της παρουσίας του ανθρώπου για τον οποίον ονομάστηκε το κεντρικό court του Melbourne Park.

Ο Ροντ Λέιβερ, με ανάρτησή του στο twitter, γνωστοποίησε ότι δεν θα βρεθεί φέτος στις εξέδρες του αγαπημένου του τουρνουά, προκειμένου να μην ρισκάρει ενδεχόμενο προσβολής από κορονοϊό.

“Πήρα την απόφαση να μείνω σπίτι αυτή τη χρονιά και δυστυχώς να χάσω το Australian Open. Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες” έγραψε ο Θρύλος του Αυστραλέζικου τένις που είναι ο μοναδικός τενίστας στην ιστορία που έχει κατακτήσει και τα τέσσερα Grand Slam την ίδια χρονιά (1969).

I've made a decision to stay home this year and sadly will miss the Aus Open. I’m really looking forward to seeing tennis start up again in my house at RLA and will have a virtual front row seat! Best wishes to everyone competing and to Tennis Australia for making it happen.

— Rod Laver (@rodlaver) January 8, 2021

The post Στην Αδελαΐδα η καραντίνα των Ναδάλ, Τζόκοβιτς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα