Φερρέρο: ”Ο Ναδάλ είναι ο κορυφαίος στην ιστορία του Roland Garros”

17:01 8/1/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Χουάν Κάρλος Φερρέρο άλλοτε Νο.1 του κόσμου στον χώρο του τένις αναφέρθηκε στον Ράφαελ Ναδάλ, θεωρώντας τον ως τον πιο πετυχημένο και κορυφαίο στην ιστορία του Roland Garros.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη κυριαρχία του Ράφαελ Ναδάλ στο Γαλλικό Όπεν, με τον Ισπανό να έχει «ισοπεδώσει» τους πάντες εκεί, μη αφήνοντας περιθώριο σε κανέναν όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Νο.2 στο κόσμο τη δεδομένη στιγμή, έκανε τη παρθενική του εμφάνιση

στο Rolland Garros σε ηλικία μόλις 18 ετών, ενώ την ίδια περίοδο γιόρτασε τα 19α γενέθλια του στη Γαλλική πρωτεύουσα, κερδίζοντας παράλληλα και το τίτλο.

Ο Ράφα σε διάρκεια δέκα ετών, από το 2005 ως το 2015, κατάφερε να κερδίσει 9 τίτλους Roland Garros, χάνοντας μόνο από τον Ρόμπιν Σόντερλινγκ το 2009.

Ο Χουάν Κάρλος Φερρέρο, ο οποίος και αυτός κέρδισε με τη σειρά του το 2003 το Roland Garros, εκθείασε τον Ράφα, τονίζοντας ότι είναι ο κορυφαίος στην ιστορία αυτού του τουρνουά, χωρίς να υπάρχει καμία αμφιβολία.

”Ο Ράφαελ Ναδάλ είναι ο κορυφαίος στην ιστορία του Roland Garros, δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να πλησιάσει το επίπεδο στο οποίο παίζει όλα αυτά τα χρόνια.”

Φυσικά όλα τα λεγόμενα του άλλοτε Νο.1 στο κόσμο Φερρέρο, επιβεβαιώνονται κάθε χρόνο ξεχωριστά από τον Ράφα. Ακόμη και ελέω πανδημίας, με τις δύσκολες συνθήκες που όλοι αντιμετώπισαν, ο Ναδάλ κατάφερε το 2020 να σηκώσει το 13ο Roland Garros, κατακτώντας τον τίτλο, δίχως να χάσει σετ παρακαλώ στα 34 του, κάτι που σίγουρα λέει πολλά.

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Φερρέρο: ”Ο Ναδάλ είναι ο κορυφαίος στην ιστορία του Roland Garros” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα