Χάλεπ: Με wild card στο τουρνουά της Μόσχας (entry list)

Μπορεί πολλά και σημαντικά ονόματα να έχουν αποσυρθεί από το Kremlin Cup της ερχόμενης εβδομάδας (18-24/10), ωστόσο το τουρνουά της Μόσχας δυναμώνει και πάλι, καθώς η Σιμόνα Χάλεπ αποδέχθηκε την κάρτα ελευθέρας που της είχε χορηγήσει από τις 4/10 ο διευθυντής της διοργάνωσης, Αλεξέι Σελιβανένκο.

Η Ρουμάνα επανέρχεται στο τουρνουά μετά από το 2013, όπου είχε κατακτήσει τον τίτλο, στην μόλις 3η συμμετοχή της, καθώς το 2017

είχε αποσυρθεί την τελευταία στιγμή. H 2η wild card έχει δοθεί στην Ρωσίδα Αναστάζια Ποτάποβα, ενώ απομένουν ακόμη 2 που θα πάρουν παίκτριες από την πρώτη 20άδα. 

Αντίθετα εκτός τουρνουά έχουν μείνει οι Μπιάνκα Αντρέσκου, Μπελίντα Μπέντσιτς, Ντανιέλε Κόλινς, Πέτρα Μάρτιτς, Ελίσε Μέρτενς και Έμα Ραντουκάνου.

Απουσίες – Αντικαταστάσεις 

Μπιάνκα Αντρέσκου (Καναδάς) – Έλενα Βεσνίνα (Ρωσία)Μπελίντα Μπέντσιτς (Ελβετία) – Νταϊάνα Γιαστρέμσκα (Ουκρανία)Ντενιέλε Κόλινς (ΗΠΑ) – Μαρκέτα Βοντρούσοβα (Τσεχία)Πέτρα Μάρτιτς (Κροατία) – Άιλα Τομλιάνοβιτς (Αυστραλία)Ελίσε Μέρτενες (Βέλγιο) – Λιουμντίλα Σαμσόνοβα (Ρωσία)Έμα Ραντουκάνου (Μ. Βρετανία) – Τερέζα Μαρτίντσοβα (Τσεχία)

Στο Νο2 του ταμπλό η Σάκκαρη

Στο τουρνουά της Μόσχας θα πάρει μέρος και η Μαρία Σάκκαρη στην προσπάθειά της να μαζέψει βαθμούς για την πρόκριση στους τελικούς της WTA τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Το 2019 (δεν διεξήχθη πέρσι το τουρνουά) η Ελληνίδα τενίστρια είχε αποκλειστεί από τον 1ο γύρο από την μετέπειτα φιναλίστ Αναστάζια Παβλιουτσένκοβα.

Η 26χρονη, η οποία πριν από το Indian Wells έφτασε στον τελικό της Οστράβα, θα βρεθεί στο Νο2 του ταμπλό πίσω από την Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, οι οποίες θα τοποθετηθούν στις δύο άκρες του ταμπλό, κάτι που σημαίνει ότι θα περάσει bye από τον 1ο γύρο και θα βρεθεί απευθείας στη φάση των “16”.

Την seeded 8άδα συμπληρώνουν οι Αναστάζια Παβλιουτσένκοβα, Ονς Ζαμπέρ, Αντζελίκ Κέρμπερ, Έλενα Ριμπάκινα, Σιμόνα Χάλεπ και Πόλα Παντόσα.

Entry list

Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα (Ισπανία)Μαρία Σάκκαρη (Ελλάδα)Αναστάζια Παβλιουτσένκοβα (Ρωσία)Ονς Ζαμπέρ (Τυνησία)Αντζελίκ Κέρμπερ (Γερμανία)Έλενα Ριμπάκινα (Καζακστάν)(WC) Σιμόνα Χάλεπ (Ρουμανία)Πόλα Παντόσα (Ισπανία)Γέλενα Οσταπένκο (Λετονία)Ντάρια Κασάτκινα (Ρωσία)Βερόνικα Κουντερμέτοβα (Τσεχία)Εκατερίνα Αλεξάντροβα (Ρωσία)Μαρκέτα Βοντρούσοβα (Τσεχία)Λιουντμίλα Σαμσόνοβα (Ρωσία)Άιλα Τομλιάνοβιτς (Αυστραλία)Κατερίνα Σινιάκοβα (Τσεχία)Έλενα Βεσνίνα (Ρωσία)Νταϊάνα Γιαστρέμσκα (Ουκρανία)Τερέζα Μαρτίντσοβα (Τσεχία)(WC) Αναστάζια Ποτάποβα (Ρωσία)

Θα δοθούν ακόμη 2 wild cards, ενώ το ταμπλό θα συμπληρώσουν και οι 6 νικήτριες από τα προκριματικά. 

The post Χάλεπ: Με wild card στο τουρνουά της Μόσχας (entry list) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα