Lagos Οpen: Νίκησε στον…μαραθώνιο η Παπαμιχαήλ

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ εξασφάλισε την παρουσία της στα προημιτελικά του τουρνουά των 25.000$ του Λάγκος της Πορτογαλίας, επικρατώντας της Ρουμάνας Μίριαμ Μπιάνκα Μπούλγκαρου με 3-6, 6-3, 7-6(2), μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι το οποίο είχε διάρκεια 3 ώρες! 

Η Ελληνίδα τενίστρια και Νο1 του ταμπλό αν και έμεινε πίσω στα sets κι ενώ έχασε την ευκαιρία να κλείσει το παιχνίδι νωρίτερα στο decider, τελικά κατάφερε να πάρει την πρόκριση στο tie-break εκεί όπου φάνηκε ανώτερη από την αντίπαλό της.

Τόσο η Παπαμιχαήλ, όσο και η Μπούλγκαρου είχαν αρκετά

προβλήματα στο service με την Ελληνίδα τενίστρια να ολοκληρώνει τον αγώνα με 7/15 break-points και την Ρουμάνα με 7/18! 

Το πιο δραματικό set ήταν το 3o με την Παπαμιχαήλ να φτάνει πρώτη σε break (4-3), αλλά τη Μπλούλγκαρου να το παίρνει άμεσα πίσω ισοφαρίζοντας σε 4-4. Μετά από ένα hold από κάθε πλευρά, η Παπαμιχαήλ έφτασε και πάλι σε break (6-5) όμως για μια ακόμη φορά η Ρουμάνα βρήκε τρόπο να το πάρει πίσω χωρίς μάλιστα να χάσει πόντο (love game).

Στο tie-break η Παπαμιχαήλ ήταν εξαιρετική και επιβλητική. Με ένα γρήγορο 5/0 έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση, με την αντίπαλό της απλά να μειώνει σε 5/1, και την Ελληνίδα τενίστρια να κλείνει το παιχνίδι με 7/1.

Στα προημιτελικά της Παρασκευής (15/10) η Παπαμιχαήλ θα αντιμετωπίσει την 23χρονη Αυστραλό-Βρετανίδα και Νο264 του κόσμου, Νάικθα Μπέινς. 

Θάνος Σταθόπουλος 

The post Lagos Οpen: Νίκησε στον…μαραθώνιο η Παπαμιχαήλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα