“Χαίρομαι για τον Τζόκοβιτς!”

Ο Ρότζερ Φέντερερ χαίρεται που βλέπει τον Νόβακ Τζόκοβιτς να επιστρέφει στο κορυφαίο επίπεδο, κάτι που δεν είχε καμία αμφιβολία ότι θα γινόταν…

Μπορεί η σχέση τους να μην ξεκίνησε ιδανικά, ωστόσο, Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς πλέον χαίρουν ο ένας τον αμέριστο σεβασμό του άλλου και το δείχνουν με τις εκατέρωθεν δηλώσεις τους.

Ο Ελβετός τενίστας μίλησε για την πρόσφατη μεγάλη επιτυχία του Σέρβου στο Wimbledon με τα καλύτερα λόγια.

“Το να κατακτήσει το Wimbledon

ήταν τρομερό δεδομένου ότι δεν το περίμενε και πολύ. Θυμάμαι τη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα του στο Ρολάν Γκαρός ότι μπορεί και να μην κατέβαινε καν στο γρασίδι! Και όλοι τρελάθηκαν! Αλλά μετά κόντεψε να πάρει το Queen’s και στη συνέχεια κατάκτησε το Wimbledon!” ανέφερε ο “Βασιλιάς”.

“Τα πράγματα στο τένις αλλάζουν πολύ γρήγορα. Μπορεί να μην παίζεις όπως έπαιζες αλλά ξαφνικά να φτάνεις και πάλι σε προημιτελικά Slam και να βρίσκεις και πάλι το καλύτερό σου τένις. Εχει συμβεί σε μένα, έχει συμβεί στον Ράφα, τώρα συνέβη και στον Νόβακ. Γι’αυτό δεν χρειάζεται ούτε να μας “λυπούνται” τα media, ούτε να μας “θάβουν”. Έχουμε πάρει σχεδόν τα πάντα και δείχνουμε ότι μπορούμε να το ξανακάνουμε” ανέφερε με νόημα ο Μαέστρος.

Κώστας Αϊτάκης

The post “Χαίρομαι για τον Τζόκοβιτς!” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα