Τσιτσιπάς: Ο Ράφα μπορεί να ξεπεράσει τον Φέντερερ

Σε συνέντευξή του σε ισπανική εφημερίδα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς τοποθετήθηκε για τη μάχη των δύο αιωνίων για τα περισσότερα Grand Slam

Από ένα Grand Slam έχουν κατακτήσει φέτος, Ρότζερ Φέντερερ και Ράφαελ Ναδάλ με τον Ελβετό να φτάνει τα 20 Majors και τον Ισπανό τα 17.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς που έχει αντιμετωπίσει δύο φορές φέτος τον Ναδάλ σε τελικούς ATP World Tour, πιστεύει ότι ο αριστερόχειρας

Ταυρομάχος μπορεί να ξεπεράσει τον Βασιλιά του τένις σε κατακτήσεις Grand Slam.

“Για μένα ο Ναδάλ είναι πιο σταθερός από τον Φέντερερ. Μπορεί να συνεχίσει έτσι και ακόμα καλύτερα και πιστεύω ότι μπορεί να ξεπεράσει τα Majors του Φέντερερ” είπε στη La Stampa.

Για το πως προετοιμάζεται για τα τουρνουά στο tour, ο Στέφανος είπε: “Είμαι στην Patrick Mouratoglou Academy και δουλεύω με τον πρώην γυμναστή της Σερίνα Γουίλιαμς. Έχω full time φυσιοθεραπευτή και τον προπονητή Κέρει Ακμπάρ που με ακολουθεί στα Grand Slam. Ο πατέρας μου, Απόστολος είναι σε όλα τα υπόλοιπα τουρνουά. Τώρα είμαι διαφορετικός παίκτης, πολύ πιο δυνατός”

Αναφερόμενος στη νέα γενιά παικτών, ο 20χρονος Έλληνας υπογράμμισε: “Η ATP κάνει πολύ καλή δουλειά με εμάς τους νεαρούς, δίνοντας πολλές ευκαιρίες. Πιστεύω ότι θα ασχολούσαστε με εμάς τα επόμενα 10-15 χρόνια”

Τέλος, αναφορικά με το μεγάλο του όνειρο, ο Στέφανος είπε: “Να κατακτήσω το Wimbledon φυσικά. Μετά το Australian Open γιατί στη Μελβούρνη υπάρχει μεγάλη ελληνική κοινότητα”

The post Τσιτσιπάς: Ο Ράφα μπορεί να ξεπεράσει τον Φέντερερ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα