Θρίαμβος της Κις επί της Κέρμπερ – VIDEO

Σε μια ακόμη βροχερή ημέρα στο Σινσινάτι, η Μάντισον Κις πέτυχε την ανατροπή της ημέρας αποκλείοντας την θριαμβεύτρια του Wimbledon

Στην προημιτελική φάση του Western & Southern Open, προκρίθηκε η Μάντισον Κις μετά τη σπουδαία νίκη με ανατροπή επί της Αντζελίκ Κέρμπερ στη βροχερή Πέμπτη.

Η 23χρονη από το Rock Island, έφερε τα πάνω κάτω και πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη με 2-6, 7-6(3), 6-4 κόντρα στο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης και πρόσφατη

πρωταθλήτρια του Wimbledon Championships.

Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα για την Κέρμπερ, στα τρία τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει στο tour, μετά την κατάκτηση του δεύτερου Grand Slam της καριέρας της, τον περασμένο μήνα στο Λονδίνο.

Στα προημιτελικά του Σινσινάτι, η Μάντισον Κις θα αντιμετωπίσει την 20χρονη Λευκορωσίδα, Αρίνα Σαμπαλένκα που έκανε την έκπληξη αποκλείοντας με 6-4, 3-6, 7-5 την Καρολίν Γκαρσία, μετά από δυόμιση ώρες συναρπαστικής μάχης.

Eπίσης για τον 3ο γύρο της διοργάνωσης, η Πέτρα Κβίτοβα έπιασε πολύ καλή απόδοση και επικράτησε 6-4, 6-2 της Κριστίνα Μλαντένοβιτς, συνεχίζοντας την εξαιρετική της πορεία στη διοργάνωση.

Προερχόμενη από τη μεγάλη νίκη επί της Σερίνα Γουίλιαμς στο 2ο γύρο, η αριστερόχειρας Τσέχα δημιούργησε 18 ευκαιρίες (!!) στο σερβίς της Μλαντένοβιτς και τελικά εκμεταλλεύτηκε τις έξι από αυτές για να σφραγίσει τη νίκη της σε μιάμιση ώρα αγώνα.

Στις “8”, η Κβίτοβα θα αντιμετωπίσει την Ελισέ Μερτένς που απέκλεισε την κάτοχο του Αμερικανικού Όπεν, Σλόαν Στίβενς με 7-6(8), 6-2!

Τέλος, η Σιμόνα Χάλεπ κατάφερε να ολοκληρώσει τον πολύπαθο αγώνα με την qualifier, Άιλα Τομλιάνοβιτς κερδίζοντας με 4-6, 6-4, 6-3 την Αυστραλέζα και νωρίς την Παρασκευή θα τεθεί αντιμέτωπη με το Νο1 της Αυστραλίας, Άσλει Μπάρτι ενώ περιμένει η Λέσια Τσουρένκο στα προημιτελικά.

WESTERN AND SOUTHERN OPEN DRAW | OOP | SCORES

The post Θρίαμβος της Κις επί της Κέρμπερ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα