Κατσάνοφ: “Το κοινό στον Καναδά, δεν με σεβάστηκε”

15:46 9/8/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Κάρεν Κατσάνοφ, εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για τη συμπεριφορά του Καναδέζικου κοινού, κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ στο Rogers Cup του Μόντρεαλ…

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρώσος σχολίασε τις… γιούχες των Καναδών όταν ετοιμαζόταν να σερβίρει, αλλά και τις φωνές κατά τη διάρκεια των πόντων, όταν παρακαλούσαν, όπως είπε χαρακτηριστικά, να στείλει τη μπάλα έξω.

Αναλυτικά όσα είπε μετά τη νίκη του:

“Δεν μπορώ να κρύψω, πως… τρελάθηκα με το κοινό του Καναδά στον αγώνα μου με

τον Οζέρ Αλιασίμ. Είμαι απογοητευμένος από τη συμπεριφορά των φιλάθλων. Δεν με σεβάστηκαν.

Δεν με πείραζε όταν πανηγύριζαν στους πόντους του Φίλιξ, είναι φυσιολογικό, μιας και είναι συμπατριώτης τους και πιο συγκεκριμένα κατάγεται από το Μόντρεαλ, αλλά με εκνεύριζαν οι φωνές τους μέσα στους πόντους.

Παρακαλούσαν να χάσω τα χτυπήματά μου, φώναζαν “άουτ” μέσα στους πόντους και με ενοχλούσαν πριν σερβίρω. Είναι η αλήθεια όμως, ότι με αυτή τη συμπεριφορά, με πείσμωσαν περισσότερο για να θέλω να κερδίσω.

Μερικές φορές αντιδρούσα κι εγώ υπερβολικά, με περισσότερη ενέργεια, γιατί γινόντουσαν όλα αυτά νωρίτερα. Ζήτησα συγγνώμη από τον Φίλιξ στο τέλος του ματς, γιατί ίσως να νόμιζε ότι είχα κάτι μαζί του.

Κατάλαβε ότι δεν είχα πρόβλημα με τον ίδιο, αλλά με το κοινό. Είναι ευγενικό παιδί και του εύχομαι πραγματικά να πετύχει τα όνειρά του στο μέλλον. Μακάρι, κι εγώ να είχα τόσο φανατικό κοινό στη Ρωσία”

ROGERS CUP MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Κατσάνοφ: “Το κοινό στον Καναδά, δεν με σεβάστηκε” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα