«Ρύζι Φετφατζίδης» και η πάπια δωρεάν

18:21 9/8/2019 - Πηγή: To10.gr

Αρχίζετε να μας νιώθετε σιγά σιγά ΜΕ φαίνεται, για να εκφραστώ απολύτως Σαλονικιώτικα. Όταν εξηγούσα πέρσι που ανέβηκαν πως οι άνθρωποι δεν υπάρχουν και το γέλιο που προσφέρουν είναι μοναδικό, δε με νοιώθατε. Για εμάς είναι βάλσαμο, κάνει μια στραβή ο ΠΑΟΚ, μπαίνεις στα ρεπορτάζ τους και ξεχνιέσαι. Το ίδιο κι όταν κερδίζει ο ΠΑΟΚ, ψάχνεις κάτι για να επανέλθουν οι ορμόνες σε κανονικά επίπεδα και μόνο αυτοί σου προσφέρουν ισορροπία.

Η αφορμή δεν είναι υποχρεωτικά αθλητική,

έμεινες άνεργος, σου ήρθε ο ΕΝΦΙΑ, δεν έχεις λεφτά να πας διακοπές; Διαβάζεις νέα του «ο Άρης», χαλαρώνεις και η σκέψη απομακρύνεται από τις αναποδιές της ζωής.

Το κλιματιστικό του καλοκαιριού, το αναμμένο κούτσουρο του χειμώνα, σύμφωνα με το τελευταίο μου απόφθεγμα…

Τους βολεύει βέβαια να μας χρεώνουν πως ασχολούμαστε μαζί τους, βρείτε όμως κάτι πιο κωμικό από δαύτους και θ΄ αλλάξουμε πάροχο διασκέδασης.

Καλά καλά δεν ξεκίνησε η σεζόν και μετράμε ήδη:

Άγνωστο αριθμό διαρκείας, σαν τον τάφο του Μ. Αλεξάνδρου δηλαδή. Ουδείς γνωρίζει πόσα διατέθηκαν τελικά…

Επίσημη ανακοίνωση sold out με τη Λεμεσό, με το viva.gr να διαθέτει εισιτήρια με το τσουβάλι μέχρι και την έναρξη.

Προαναγγελλία μετάβασης στη Νορβηγία με τσάρτερ που μετατράπηκε σε πτήση της γραμμής!!! Άσχημες ξεάσχημες οι Σκανδιναβές, νέα παιδιά είναι οι ποδοσφαιριστές, όλο και κάνα φιόρδ θα ήθελαν να βρέξουν!

Κι αφού τέλος πάντων έφτασαν παρέα με τους τουρίστες, πήγαν στην προπόνηση με τις αστικές συγκοινωνίες!

Ανακοίνωση κατασκευής νέου γηπέδου κόστους 50εκ ευρώ και καπάκι κομμένο ρεύμα από τη ΔΕΗ για οφειλές 1.6εκ οι οποίες δεν αφορούν μόνο την παλιά ΠΑΕ.

Ενδιάμεσα, η επαναστατική φωταγώγηση του Χαρίλαου με led, με τη ΔΕΗ απλήρωτη όμως.

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα των συντακτών μάλιστα, η πρότασή τους για διακανονισμό και επανασύνδεση της παροχής, αφορούσε την καταβολή 1000 ευρώ, αντί για 160χιλ που ήταν το προβλεπόμενο.

Τελικά πλήρωσαν 50χιλ, όποιος υποψιαστεί ωστόσο πως το ψαλίδι επετεύχθη με κυβερνητικές πλάτες για να παρακαμφθούν τα ισχύοντα και να τύχουν ευνοϊκής ρύθμισης, θα είναι κακεντρεχής και βαλτός από διεθνή κέντρα αποφάσεων που λέει κι ο Λιακόπουλος. Ο «ο Άρης» ήταν ανέκαθεν ανεξάρτητος, δεν ανήκε ποτέ σε κανένα άρμα κόμματος ή ομάδας. Το ότι ο Κοντονής έφαγε για πάρτη του τη Μαρούπα από την ΕΕΑ για να γίνει αποδεκτό το νέο αφμ χωρίς εκκαθάριση της πρώην ΠΑΕ, το ότι τσέπωσαν 2εκ ως νεοφώτιστοι από την ΕΡΤ και πλήρωσαν λιγότερο του 3% από το προβλεπόμενο 10% για επανασύνδεση του ρεύματος, αποτελεί προπαγάνδα σκοτεινών κύκλων αποσταθεροποίησης της λίγκας.

Κάπου προς το φινάλε ήρθαν οι Κινέζοι επενδυτές, που ξεναγήθηκαν στον Χαρίλαο μέρα μεσημέρι φυσικά, με το φως του ήλιου, που δε χρεώνεται. Φαντάσου να έπρεπε να ξεναγηθούν με τον ξάδερφο να κρατά φακό. Κι άντε ο φακός, μπαταρίες που θα έβρισκε;

Οι Κινέζοι το ξεκαθάρισαν πάντως «θέλουμε να διαδώσουμε το όνομα της ομάδας στην Κίνα». Χρόνια μπροστά οι άνθρωποι, δεν είχε τυχαίο πως ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία.

Σκέψου δηλαδή να λανσάρουν στην αγορά «ρύζι Φετφατζίδη» με σλόγκαν «σουτάρεις, εξολοθρεύεις όλες τις πάπιες τριγύρω, οπότε τρως ρύζι κι η πάπια σου έρχεται δωρεάν», sold out θα έκανε το προϊόν! On line παραγγελία, δε θα έβρισκες ούτε στο viva.cn.

Είπαν και κάτι ακόμα οι Κινέζοι πως «τα υλικά για την ανακαίνιση του Χαρίλαου θα είναι δικιά μας», οπότε αν ισχύσει τελικά η άρση απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών, δε θα υπάρχει κανείς πρόθυμος για ανταλλαγή! Ποιος θα κάτσει σε Κινέζικο καρεκλάκι, που στηρίζεται σε Κινέζικο τσιμέντο, το οποίο έχει ως βάση Κινέζικο θεμέλιο? Να πάτε εσείς, εγώ είμαι νιος ακόμα, δε θέλω να σπαταλήσω τη ζωή που έχω μπροστά μου…

Και φτάνουμε στα χθεσινά, με την καρπαζιά να πέφτει με μορφή τρίμπαλου.

Τίποτα δεν απαγορεύεται, όλα είναι επιτρεπτά στον μάταιο τούτο κόσμο.

Τρίμπαλα έχουν φάει και ομάδες που δεν είχαν απόρθητη έδρα, για μισό αιώνα.

Τρία τεμάχια είχε φάει κι ο γαύρος από την Μόλντε στο φινάλε, όταν τρώει τόσα η μαμά εταιρία, το ότι η θυγατρική δεν έφαγε περισσότερα, συνιστά κατόρθωμα.

Αυτά όμως είναι τα λιγότερα εξηγώ και πάλι, επαναλαμβάνω πως δεν είναι απαγορευτικό να έχεις οικονομικά ζόρια, να μην πληρώνεις το ρεύμα, ούτε να τρως τρίμπαλα!

Μπορεί να συμβεί στον καθένα μας, άνθρωποι είμαστε.

Ξεφτίλα είναι να προαναγγέλλεις γήπεδο προϋπολογισμού 50 εκ, όταν προτείνεις 1000 ευρώ προκαταβολή στη ΔΕΗ για χρέος 1.6 εκ.

Ξεφτίλα είναι να παριστάνεις τον επενδυτή, με δανεικά από τον Ραούλ.

Ξεφτίλα είναι να επανεμφανίζεσαι στην Ευρώπη από την εποχή που είχαμε δραχμές και ψάχναμε τις ισοτιμίες συναλλάγματος και ως ΠΑΕ να ανακοινώνεις πως «θα αναγκάσουμε την Ευρώπη να υποκλιθεί στο μεγαλείο μας».

Για ανακοίνωση ΠΑΕ μιλάμε, όχι για τίτλο ρεπορτάζ, πανό συνδέσμου κλπ.

Αυτό είναι που προκαλεί τον γέλωτα και την σκωπτική αντίδραση από πλευράς μας, η αιθεροβασία και η μεγαλομανία τους!

Έτοιμη τροφή σου δίνουν, σα να σε παρακαλάνε να τους κάνεις πλάκα, για να γουστάρεις.

Δεν τα λένε μεταξύ τους οι αθεόφοβοι, το φωνάζουν όσο πιο δυνατά γίνεται.

Όπως το μαϊμού sold out, όπως και το δήθεν τσάρτερ κλπ.

Όταν όμως δε μιλάμε για ομάδα αλλά για επικοινωνιακό κατασκεύασμα όπως έχω ξαναπεί, είναι μονόδρομος.

Το γήπεδο των 50εκ, το τσάρτερ, ήταν «ειδήσεις» που έσκασαν μετά τα δανεικά από τον Ραούλ και το κομμένο ρεύμα, το πιάσατε το υπονοούμενο…

Και τελικά η υπόκλιση έγινε αλλά πιο εμφατική και με αντεστραμμένους ρόλους.

Γίνεται αντιληπτό δηλαδή πως αυτούς δε χρειάζεται να τους κάνεις αλκοτέστ στο δρόμο, από καταβολής βρίσκονται σε κατάσταση μέθης και παραισθήσεων.

Τηρουμένων των αναλογιών λοιπόν, αν αυτοί θα ανάγκαζαν την Ευρώπη να υποκλιθεί μεγαλείο τους, η χρονιά που ο Παναθηναϊκός επανακάμψει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θα πρέπει να κηρυχθεί ως εθνική αργία!

Αν έχει τύχει να κάνετε χρήση της καλοκαιρινής σας άδειας αυτές τις ημέρες, μην απορήσετε αν σε Μύκονο, Χαλκιδική, Πάρο,Νάξο όπου κι αν διακοπάρετε, οι τουρίστες κάνουν υποκλίσεις μόνο στη θέα σας.

Σε περίπτωση μάλιστα που ταξιδεύετε στο εξωτερικό, δε χρειάζεται όχι τσεκ ιν αλλά ούτε εισιτήριο για να βρείτε θέση στην πτήση που επιθυμείτε.

Αρκεί να ενημερώσετε πως προέρχεστε από τη χώρα που εδρεύει ο μεγάλος «ο Άρης» και θα διαπιστώσετε πως ακόμα κι αν το αεροπλάνο είναι γεμάτο, θα πετάξουν έξω τον πιλότο για να καθίστε στη θέση του, λέγοντάς σας «i bow on the big Mars».

Εσείς επιμείνετε στο κλασικό παραμύθι, παραβλέποντας πως αποτελούν την πιο αξιόπιστη και σίγουρη λύση παροχής γέλιου.

Ίσως θα αποτελούσε τον πιο έντιμο συμβιβασμό με την ΔΕΗ «δώστε μας δωρεάν ρεύμα, ως αντάλλαγμα της ενέργειας που παρέχουμε στους υπόλοιπους, με τις φαντασιώσεις μας»…

Keywords
ρυζι, φετφατζίδης, δωρεαν, το φως, on line, ΠΑΟΚ, ενφια, νέα, αρης, viva, εισιτήρια, δεη, led, εεα, αφμ, ΕΡΤ, φως, θυγατρική, χρεος, ειδήσεις, παναθηναικος, μυκονος, big, λύση, κινηση στους δρομους, διακοπες ρευματος, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, δεη διακοπες ρευματος, διακοπες δεη, διακοπη ρευματος, Καλή Χρονιά, τελος του κοσμου, δυνατα, αφμ, γαυρος, εδρα, εθνικη, οικονομια, σλογκαν, φως, χαλκιδικη, αγορα, αεροπλανο, αφορμη, βαλσαμο, βρειτε, γελιο, γινει, γινεται, γηπεδο, εγινε, εεα, ευρω, υπαρχει, εισιτήρια, εκκαθαριση, εποχη, επρεπε, ερχεται, εταιρια, ευρωπη, εφημεριδα, ζωη, ζωης, ιδιο, θεα, θυγατρική, ισορροπια, λεφτα, λύση, λιακοπουλος, μαμα, μορφη, μπαταριες, ναξο, νορβηγια, ομαδα, ονομα, ορμονες, παιδια, πλακα, πτηση, ραουλ, ρευμα, σεζον, σιγουρη, το φως, τσιμεντο, φυσικα, φιορδ, big, φακος, χωρα, η εφημεριδα, led, μπροστα, μυκονο, ομαδες, on line, τρωει, θελω να, υλικα, viva, viva.gr, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα