Δοκιμασία για Ναδάλ στο Μόντρεαλ – Μέγα ντέρμπι στο Τορόντο

12:38 9/8/2019 - Πηγή: Tennis24
Τον Φάμπιο Φονίνι που τον δυσκολεύει πάντα, αντιμετωπίζει ο υπερασπιστής του τίτλου, Ράφαελ Ναδάλ – Οσάκα vs Γουίλιαμς στο Τορόντο

Με τους τέσσερις προημιτελικούς συνεχίζεται σήμερα το πρώτο μεγάλο τουρνουά προετοιμασίας για το Αμερικανικό Όπεν (26/08).

Ο υπερασπιστής του τίτλου και Νο1 του ταμπλό, Ράφαελ Ναδάλ, αντιμετωπίζει (01:30GR-COSMOTE SPORT 6HD) τον Φάμπιο Φονίνι στην 16η αναμέτρησή τους στο tour (11-4 ο Ισπανός), έχοντας χάσει απ’τον Ιταλό στο πιο πρόσφατο ραντεβού τους, για την ημιτελική

φάση του Monte Carlo Masters 2019.

“Πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά, ίσως την καλύτερη της καριέρας του. Πρέπει να παίξω καλά. Σήμερα έπαιξα καλύτερα από εχθές οπότε πρέπει να συνεχίσω να βελτιώνομαι. Μόνο έτσι θα έχω ελπίδες” είπε ο Ναδάλ ο οποίος πρέπει να φτάσει μέχρι τον τελικό για να εξασφαλίσει την παραμονή του στο Νο2 του κόσμου.

Ο Φονίνι ο οποίος στο Μόντε Κάρλο, φέτος, κατέκτησε τον πρώτο Masters τίτλο της καριέρας του, θα αγωνιστεί στον πρώτο του προημιτελικό σε 10 ταξίδια στον Καναδά και πάντα δίνει τον καλύτερό του εαυτό, όταν αντιμετωπίζει τον Ναδάλ.

To πρόγραμμα της ημέρας, θα ανοίξει (19:00GR) ο πολύ ενδιαφέρον αγώνας του Ντόμινικ Τιμ με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ. Ο Αυστριακός, Νο2 του ταμπλό, κατέκτησε τον σπουδαιότερο hard court τίτλο του φέτος στο BNP Paribas Open του Indian Wells και προηγείται 2-0 στις νίκες του Μεντβέντεφ, όμως ο Ρώσος είναι εξαιρετικά ικανός στις σκληρές επιφάνειες και προέρχεται από τη συμμετοχή του στον τελικό της Ουάσινγκτον (ήττα από Κύργιο).

Θα ακολουθήσει (21:00GR) το εξίσου σπουδαίο και αμφίρροπο παιχνίδι του Αλεξάντερ Ζβέρεφ με τον Κάρεν Κατσάνοφ ενώ στο κλείσιμο της ημέρας, ο Γκάελ Μονφίς αντιμετωπίζει τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ σε έναν ακόμη δυνατό προημιτελικό.

ROGERS CUP SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

Στο γυναικείο τουρνουά του Τορόντο, δίχως αμφιβολία ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Σερίνα Γουίλιαμς με τη Ναόμι Οσάκα (02:00GR) για μια θέση στα ημιτελικά του θεσμού. Είναι η πρώτη τους συνέυρεση μετά τον επεισοδιακό τελικό του US Open 2018, όπου η Οσάκα κατέκτησε τον πρώτο της Grand Slam τίτλο ενώ λίγους μήνες αργότερα πανηγύρισε και στο Australian Open 2019.

Για τους Καναδούς το ματς της ημέρας είναι αυτό ανάμεσα στη Μπιάνκα Αντρέσκου και την Καρολίνα Πλίσκοβα (21:00GR) ενώ η υπερασπίστρια του τίτλου, Σιμόνα Χάλεπ παίζει με την Τσέχα qualifier, Μαρί Μπούζκοβα (04:00GR).

ROGERS CUP WOMEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Δοκιμασία για Ναδάλ στο Μόντρεαλ – Μέγα ντέρμπι στο Τορόντο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα