Μπέκερ: “Άντι, ψάξτο καλύτερα”

Ο Μπόρις Μπέκερ προτρέπει τον Άντι Μάρει να ψάξει πιο διεξοδικά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει

Να το ξανασκεφτεί και να ψάξει κι άλλους τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος τραυματισμού στο ισχίο, συμβούλεψε τον Άντι Μάρει ο Μπόρις Μπέκερ.

Ο Βρετανός πρωταθλητής, πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε την πρόθεσή του να σταματήσει το επαγγελματικό τένις, αδυνατώντας να διαχειριστεί τον πόνο στο ισχίο που δεν του επιτρέπει να αγωνίζεται στο υψηλό επίπεδο που μας έχει συνηθίσει.

Ο τρεις φορές πρωταθλητής σε Grand Slam

(δύο Wimbledon, ένα US Open), είπε ότι αυτό ίσως ήταν το τελευταίο Australian Open της καριέρας του, ελπίζοντας να αποχαιρετήσει το άθλημα στο αγαπημένο του Wimbledon, μπροστά στους συμπατριώτες του.

“Πραγματικά εύχομαι να μην εγκαταλείψει λόγω αυτού του προβλήματος. Νομίζω ότι αυτό είναι το χειρότερο για έναν αθλητή. Αν υπάρχει μια ελπίδα να θεραπευτεί, πρέπει να την αξιοποιήσει προκειμένου να ολοκληρώσει την καριέρα του με τους δικούς του όρους” δήλωσε ο Μπόρις Μπέκερ, ειδικός αναλυτής του Eurosport στο Australian Open.

Ο Άντι Μάρει πρόσφατα απέσυρε τη συμμετοχή του από το indoor τουρνουά της Μασσαλίας τον Φεβρουάριο και είναι άγνωστο πότε και άν θα επιστρέψει στα courts.

“Ναι, παλεύει τους τελευταίους 18 μήνες και έχει δοκιμάσει τα πάντα αλλά είμαστε στο 2019. Υπάρχουν καινούργιες θεραπείες για κάθε είδος τραυματισμού και πρέπει να βρεις τους κατάλληλους γιατρούς” πρόσθεσε ο έξι φορές Grand Slammer, Μπόρις Μπέκερ.

The post Μπέκερ: “Άντι, ψάξτο καλύτερα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα