Πολλαπλασιάστηκαν οι συνδρομητές στο κανάλι του Στέφανου

Μετά το δημόσιο κάλεσμα του Στέφανου Τσιτσιπά μέσα από τη Rod Laver Arena για subscribe στον λογαριασμό του στο Youtube, τα “καμπανάκια” στο κανάλι του έχουν πολλαπλασιαστεί μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα…

Περισσότεροι από 49.000 είναι πλέον οι συνδρομητές στο κανάλι του κορυφαίου Έλληνα τενίστα στο Youtube.

Το πρωί της Τρίτης, ο 20χρονος μετά τη νίκη του κόντρα στον Ρομπέρτο Μπαουτίστα

Άγκουτ είπε στην on court συνέντευξή του: “Όσοι δεν έχετε κάνει subscirbe, κάντε”, με τους φιλάθλους να ξεσπούν στα γέλια, αλλά τα αποτελέσματα για τον Στεφ να είναι… ευεργετικά.

Ο Τσιτσιπάς διατηρεί κανάλι στο Youtube, όπου όπως ενημερώνεστε και από το Tennis24.gr, συχνά-πυκνά δημοσιεύει βίντεο με τις περιπέτειες του σε κάθε πόλη που ταξιδεύει, αλλά και γενικότερα μας δείχνει άλλες πτυχές της προσωπικής του ζωής.

Η τρέλα του Στέφανου πέραν από το τένις, είναι η φωτογραφία, είναι το μοντάζ, είναι το καθετί δημιουργικό που του προσφέρει χαρά, ενώ μέσα από το προσωπικό του κανάλι, του αρέσει να τοποθετείται δημόσια και για κοινωνικά θέματα.

Η δημοσιότητα που έχει πάρει από το τένις τις τελευταίες ημέρες τον βοηθούν να εξελίξει ακόμη περισσότερο το κανάλι του. Αξίζει μόνο να αναφέρουμε πως πριν το ματς με τον Άγκουτ για τα προημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν, οι συνδρομητές του ήταν 14.000.

Πλέον, αγγίζουν τους 50.000 και αυξάνονται ολοένα και περισσότερο, ενδεικτικής και της δυναμικής που έχει αποκτήσει στον χώρο του τένις με τα κατορθώματά του, παρότι είναι μόλις 20 ετών.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Πολλαπλασιάστηκαν οι συνδρομητές στο κανάλι του Στέφανου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα