Μπαμπάς για 4η φορά ο Ίσνερ!

Ο Τζόν Ίσνερ και η σύζυγός του, Μάντισον ΜακΚίνλεϊ Ισνερ έφεραν στον κόσμο το 4ο παιδί τους. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2017 και ήταν ήδη γονείς μιας κόρης και δύο γιων (Χάντερ-Γκρέις, Τζον-Χομπς, Τζέιμς-Μακ). Το φύλο, αλλά και το όνομα του νέου μέλους της οικογένειας Ίσνερ δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί. 

Congrats to @JohnIsner and his wife Madison on the birth of their fourth child pic.twitter.com/pT2imbbB5n

Tennis

Channel (@TennisChannel) April 24, 2023

Ο 38χρονος (από την Τετάρτη 26/4) Ίσνερ και πλέον Νο68 του κόσμου μετράει 4 νίκες σε 11 παιχνίδια τη φετινή σεζόν, όλες στο τουρνουά του Ντάλας τον περασμένο Φεβρουάριο όπου έφτασε μέχρι τον τελικό όπου και ηττήθηκε από τον Κινέζο Γιμπίνγκ Γου

Από εκεί και πέρα τόσο στο Ακαπούλκο, όσο και στα τουρνουά Indian Wells, Miami Open, αλλά και σε αυτό του Χιούστον αποκλείστηκε από τα πρώτα παιχνίδια. Το ίδιο είχε συμβεί και στο πρώτο του τουρνουά στη σεζόν στο Όκλαντ, ενώ στο Australian Open ο Νο68 του κόσμου πλέον, είχε ηττηθεί στον 1ο γύρο από τον Γάλλο Αντριάν Μαναρινό. 

Ο Αμερικανός αποσύρθηκε από το τουρνουά της Μαδρίτης αυτής της εβδομάδας, με τον Χιλιανό Κριστιάν Γκαρίν να παίρνει τη θέση του. 

The post Μπαμπάς για 4η φορά ο Ίσνερ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα