IMG Futures Stars: Εορταστικό κλίμα στο Τάτοϊ – Φιλική νίκη Φριτς

Με το παιχνίδι επίδειξης των δύο Αμερικανών και καλών φίλων, Τέιλορ Φριτς και Φράνσις Τιάφο, άνοιξε ουσιαστικά η αυλαία του διεθνές τουρνουά IMG Futures Stars που διεξάγεται για 2η σερί χρονιά στις εγκαταστάσεις του Τατόι Club

Ο αρκετός κόσμος που συγκεντρώθηκε για να δει από κοντά του δύο κορυφαίους τενίστες, αποζημιώθηκε στο ακέραιο με τον Νο10 του κόσμου Φριτς να επικρατεί με 4-6, 6-4, 11-9 του Νο11 της παγκόσμιας κατάταξης Φράνσις Τιάφο. 

Όπως και πέρσι, όπου τη χώρα

μας είχαν επισκεφθεί ο Κάρλος Αλκαράθ και ο Χούμπερτ Χούρκατς, έτσι και φέτος Φριτς και Τιάφο έπαιξαν για μερικούς πόντους διπλό επιλέγοντας παιδιά τα οποία θα αγωνιστούν τις επόμενες ημέρες στο τουρνουά. 

Θυμίζουμε ότι στο τουρνουά, όπου θα αγωνιστούν τα 24 καλύτερα αγόρια και τα 24 καλύτερα κορίτσια ηλικίας 12 ετών, η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από τους Ραφήλ Παγώνη, Νίκο Μπική και Κωνσταντίνα Βολονάκη. 

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Τρίτη (25/4) με ώρα έναρξης 09:45. Η φάση των ομίλων (8 όμιλοι από 3 παίκτες σε αγόρια και κορίτσια) θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή (28/4), το Σάββατο θα γίνουν οι ημιτελικοί (10:45), ενώ την Κυριακή (30/4) θα διεξαχθούν οι τελικοί (10:45).

The post IMG Futures Stars: Εορταστικό κλίμα στο Τάτοϊ – Φιλική νίκη Φριτς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα